Sommer HANGOUT

Den 10. juni - 27. juni

Vi glæder os til sommer når vi sammen med alle vores aktører og foreninger inviterer til HANGOUT på slagteriet.

Så fat solcremen og det gode humør når vi over tre uger omdanner slagteriets udendørsarealer til en fantastisk sommer lounge!
Du kan både få stillet tørsten og sulten, deltage i koncerter, gadeidræt og meget mere.
Sommer HANGOUT forener nemlig både finkulturen, det folkelige og idræts- og fritidsområdet.
Sommer HANGOUT er støtte af Holstebro Kommune.

Vi glæder til at se jer, og igen fylde slagteriet med glade ansigter og leben.

Programmet udvikles i samarbejde med vores aktører og byder bl.a. derfor på street food festival ved Holstebro Events og koncerter ved Subhuset. Det samlede program offentliggøres inden længe.

Kontakt og yderligere information

Tlf.: 9740 5440
Email: mail@slagteriet.dk

Har du en idé eller ønsker du og din forening at bidrage til programmet, så kontakt os endelig.

Covid-19 info

 

Sommer HANGOUT vil være en COVID-19 tilpasset begivenhed over knap tre uger, og programmet tilpasses de gældende restriktioner.
 

Vi er i tæt kontakt med myndighederne i forhold til at kunne afvikle programmet forsvarligt i juni. Det betyder at I højst sandsynligt vil se flere tiltag såsom indhegning, opdeling af siddepladser, registrering af vores gæster samt at man kun kan få adgang med et coronapas. Alt dette offentliggør vi mere om så snart vi ved mere.

Praktisk info

Info om billetter

Det er muligt at købe billet online til mange af vores arrangementer. Der kan også være arrangementer, hvor du køber billetten i døren.

Læs mere

Gavekort

Glæd andre med et gavekort til gode oplevelser i Slagteriet. Modtageren kan indløse det til arrangementer på Slagteriet i tre år fra købsdato.

Læs mere

Studierabat

Der er gode muligheder for at få studierabat til mange af arrangementerne på Slagteriet. Det vil fremgå, når du køber billet, hvis vi tilbyder denne mulighed.

Læs mere

Handicap

Ledsagere til gæster med handicap kan få gratis adgang til Slagteriets arrangementer ved fremvisning af et gyldigt ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationer.

Læs mere