fbpx

Skrot­skulptur

Lær at sammensætte og bygge maleriske og uhyggelige skulpturer af skrot.

Tid

Tirsdag 10/10 kl. 17.00-21.00

Sted

Værkstederne på 1. sal
Slagteriet, Struervej 32, Holstebro

Pris

165 kr. inkl. gebyr

Få et indblik i Aleksandr Sandovicz' kunstneriske univers, og lær at sammensætte og bygge maleriske og uhyggelige skulpturer af skrot

Aleksandrs visuelle univers trækker på referencer fra steam punk og manga, samt elementer fra hans eget liv og opvækst i post-Sovjetunionen.

Sandovicz er bl.a. kendt for sine monstermekanik-workshops, og hans store aftryk på de sidste års halloween-arrangementer på Slagteriet, hvor han har stået for at bygge mekaniske props og effekter.

I denne workshop vil fokus ligge på Aleksandrs eget kunstneriske arbejde, hvor han bl.a. trækker på sin faglige viden fra sit arbejde som automatiktekniker.

Med Aleksandrs vejledning lærer du at sammensætte forskellige materialer, så du kan skabe uhyggelige halloween-skulpturer, smelte dukkehoveder sammen, eller arbejde med at sammensætte materialerne til noget mere harmonisk.

Du bliver introduceret til forskellige sammensætningstekniker alt fra svejsning, popnitter, syning, brug af elastikker, og den klassiske brug af limpistol. Det er ingen grænser for hvad der kan ske.

Til workshoppen er materialer og redskaber til rådighed.