Online udviklingsprogram for kunstnere og kreative

17. august - 7. september

Tilmeld dig Slagteriets nye spændende gratis tilbud til kunstnere og kreative, der er lanceret på baggrund af erhvervets kritiske situation grundet Covid-19.

Programmet er for dig, som arbejder ambitiøst med kunst og/eller kreativitet. Du behøver ikke have det som din eneste beskæftigelse, men det skal være mere end på hobby-niveau. Du vil gerne udforske og have hjælp til at definere og teste potentielle indtægtsmuligheder.

Der er begrænset deltagerantal, så send din motiverede ansøgning til: pia.straede.palmelund@holstebro.dk senest den 5. august kl. 12.00. Du vil modtage besked, om du er optaget senest fredag den 7. august.

Her kan du læse om online udviklingsprogram for Kunstnere og Kreative.

Pris

Gratis

Tilmelding

Der er begrænset deltagerantal, så send din motiverede ansøgning til: pia@slagteriet.dk senest 5. august kl. 12.00. Du får besked om optagelse senest fredag 7. august.

Yderligere info

Praktisk info

Info om billetter

Det er muligt at købe billet online til mange af vores arrangementer. Der kan også være arrangementer, hvor du køber billetten i døren.

Læs mere

Gavekort

Glæd andre med et gavekort til gode oplevelser i Slagteriet. Modtageren kan indløse det til arrangementer på Slagteriet i tre år fra købsdato.

Læs mere

Studierabat

Der er gode muligheder for at få studierabat til mange af arrangementerne på Slagteriet. Det vil fremgå, når du køber billet, hvis vi tilbyder denne mulighed.

Læs mere

Handicap

Ledsagere til gæster med handicap kan få gratis adgang til Slagteriets arrangementer ved fremvisning af et gyldigt ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationer.

Læs mere

Find os på Slagteriet

En række foreninger og andre aktører har base på Slagteriet.