fbpx

Naturens farverige aftryk

Lav dit eget kunstværk med plantetryk og farver

Tid

Lørdag 13/4 kl. 12.00-16.00

Sted

Slagteriet, Struervej 32, 7500 Holstebro

Pris

400 kr. + gebyr
Studerende og unge u. 25 -50%

Du vil til denne workshop få mulighed for at udfolde dig kreativt med planter fra Holstebro og omegn som motiv. Efter en grundig introduktion vil vi male på planterne med akvarelmaling, og ved hjælp af en varmepresse får du her de fineste kunstværker som plantetryk.

Med i prisen får du fire tryk i A4 på hvidt akvarelpapir. Har du lyst til at lave flere, kan du tilkøbe A4 til 10 kr./stk. og A3 til 20 kr./stk. Alle andre materialer er inklusiv i prisen.

Workshoppen afholdes af Ninna Kaasgaard Hansen, der har virksomheden Kærlig Hilsen hvor hun laver og sælger tegninger og linoleumstryk. Om sig selv siger hun således:

Jeg har altid haft en kreativ åre, og jeg har afprøvet mange teknikker og kunstarter, såsom at tegne, linoleumstryk, akvarelmaling og diverse plantetryk. Derudover er jeg bl.a. uddannet grafisk designer og nyder at kombinere kreativiteten med den grafiske viden og teknik. Jeg har erfaring med at afholde forskellige kreative workshops, og jeg hjælper gerne med en kreativ og idérig proces.

Kærlig Hilsen