fbpx

Conrad Molden & Lasse Hingebjerg

Glæd dig til en super grineren aften spækket med original humor, når Molden og Hingebjerg svinger forbi Subben.

Tid

Torsdag 15/6 kl. 19.00

Sted

Subhuset
Slagteriet, Struervej 32, Holstebro

Pris

145 kr. (130 kr. + gebyr 15 kr.)

SUBHUSET præsenterer Conrad Molden & Lasse Hingebjerg

Den 15. juni får Subhuset besøg af den britiske komiker Conrad Molden, som vil optræde med sit stand-up comedyshow “HYGGELICIOUS”. I 2022 medvirkede Molden i Zulu Comedy Galla, så han er om nogen vant til, at stå på en scene. Det bliver super duper dejligt når han indtager Subhusets også.

Med sig bringer han Lasse Hingebjerg, som vil varme showet op varme med sine egne jokes.

Glæd dig til en super grineren aften spækket med original humor når Molden og Hingebjerg svinger forbi Subben til et brag af en aften med masser af latter.

Den britiske komiker Conrad Molden har gjort sit indtog på den danske stand up scene de seneste par år, og han er kun lige begyndt. Conrad har allerede 2 turnéer bag sig, og har mange flere projekter i sin pipeline den kommende tid. Du kan forvente at se en komiker der aldrig taler ned til sit publikum, men møder dem i øjenhøjde, og i fællesskab finder sjove og underfundige observationer de kan grine af.

Conrad har allerede sat sit præg på den danske stand up scene. Måske har du set hans klip om danske bandeord. Måske var du så heldig at se ham på hans “DANGLISH – A Hyggelicious Comedy Tour” som han turnerede landet tyndt med i 2017 & 2018. I 2018 nåede han også hele vejen til finalen ved DM I Stand up, så det er altså en både erfaren og dygtig herre, vi har med at gøre.

Arrangementet holdes i forbindelse med Holstebro Streetfood Festival. Se hvad der ellers sker her:

15-18/6: Holstebro Streetfood Festival