fbpx

Mellemøstlig mad med et twist

Workshop og fællesspisning med Maddivisionen.

Tid

Onsdag 15/11 kl. 16.00-21.00

Sted

Køkkenet på 1. sal
Slagteriet, Struervej 32, Holstebro

Pris

190 kr. incl. gebyr
Halv pris for studerende

Workshop og fællesspisning med Maddivisionen.
Der er ganske få pladser til workshoppen og billetsalget stopper 9. november.

OttoLenghi er kendt for sin nyskabende tilgang til madlavning, der fusionerer forskellige kulturer og smage. Hans vision for mad indebærer:
1. Kreativitet: Otto Lenghi opfordrer til kreativitet i køkkenet ved at eksperimentere med forskellige ingredienser, krydderier og teknikker.
2. Smagsmangfoldighed: Han tror på at omfavne mangfoldigheden af smage og ingredienser fra forskellige kulturer, hvilket resulterer i fusioneret og spændende mad. 3. Sundhed og balance: Lenghi fokuserer også på sundhed og ernæring ved at bruge friske råvarer og balancere smag og teksturer i hans retter.
4. Æstetik: præsentationen af mad er vigtig, og han lægger vægt på farverig og æstetisk tiltalende anretning.
5. Fællesskab: OttoLenghi fremmer også deling af måltider som en måde at samle folk og dele kulturer gennem madoplevelser. Hans arbejde og opskrifter afspejler denne vision, hvilket har gjort ham til en indflydelsesrig kok og forfatter inden for madverdenen.
Workshop fra kl. 16.00
Fællesspisning kl. 18.30