fbpx

Materiale-hackathon

Workshop om genbrug af materialer fra produktionsindustrien.

Tid

Torsdag 9/11 kl. 15.30-18.00

Sted

Loop Hub
Slagteriet, Struervej 32, Holstebro

Pris

Gratis, men med tilmelding (link er på vej)

Er du iværksætter eller en del af en virksomhed, der ser potentialet i cirkulær økonomi? Søger du innovative løsninger for at udnytte restmaterialer og minimere spild? Så bør du ikke gå glip af denne unikke workshop!

Loop Hub præsenterer, i samarbejde med materiale match maker-specialisterne fra THE UPCYCL, “Materiale-hackathon” – en dybdegående workshop skabt specifikt til virksomheder og iværksættere som dig.

Hvad kan du forvente?

Dyk ned i dine udfordringer: Sammen kaster vi lys over de specifikke udfordringer, din virksomhed står overfor i forhold til materialespild og hvordan restmaterialer kan blive til genbrugsguld.

Opdag værdikædesamarbejdets magt: Vi zoomer ind på, hvor meget potentiale der ligger i samarbejde på tværs af værdikæder – både i forhold til miljøet og bundlinjen.

Hands-on aktiviteter: Du vil få praktisk erfaring med, hvordan cirkulær økonomi kan implementeres i din virksomheds daglige drift.

Forvandl dine materialeudfordringer til muligheder, og bliv en del af bevægelsen, der fører os ind i en bæredygtig fremtid.

Tilmeld dig “Materiale-hackathon” nu og tag skridtet mod en mere innovativ, bæredygtig og profitabel forretning. (link til tilmelding er på vej)

Læs mere om The Upcycl

Læs mere om Loop Hub