fbpx

Totally India x Maddivisionen

Vær med når Maddivisionen inviterer til workshop og fællesspisning som sætter fokus på duft og smag fra det sydlige Indien.

Tid

Lørdag 24/6
15.00-16.30 Yogaworkshop (billet købes separat)
15.00-18.30 Madworkshop (begrænsede pladser)
18.30-22.00 Fællesspisning

Sted

Køkkenet på 1. sal
Slagteriet, Struervej 32, Holstebro

Pris

Yogaworkshop – 100 kr.
Madworkshop + fællesspisning – 200 kr.
Fællesspisning – 150 kr.
Studerende og unge u. 25 år halv pris.

Kom og tab næse, mund og hjerte til Indien!

Vær med når Maddivisionen inviterer til workshop og fællesspisning som sætter fokus på duft og smag fra det sydlige Indien.

Mødet med verdens folkerigeste land, Indien, er en totaloplevelse af farve, lyd, lugt og smag. Lørdag d. 24/6 kan du derfor få en autentisk prøve på lidt af dette i samarbejde med Maddivisionen.

Før, under og efter fællesspisningen vil du komme til at høre om indisk skik og brug – f.eks. hvorfor man spiser som man gør. Indisk musik og dans vil supplere smagsindtrykkene i løbet af aftenen, så du vil helt sikker være smurt ind i Indien når du tager hjem

På madworkshoppen vil du få en introduktion i mad fra det sydlige Indien – nærmere bestemt fra Sri Lanka. Samme med frivillige fra Maddivisionen tilbereder I aftenens menu og serverer den.

Yogaworkshop

Ønsker du at bruge eftermiddagen på at komme i den helt rigtig stemning kan du ligeledes deltage i en yogatime med den indiske yogamester Govind. Alle uanset nivaeu kan deltage og det vil være enkle øvelser. Klassen fokuserer på yoga, meditation og afspænding og pleje af dit indre hjem, din krop, sind og ånd.

Den Internationale Yogadag er blevet fejret over hele verden årligt den 21. juni siden 2015. Santhi Yoga og Indiens Ambassade, København, arrangerer derfor i samarbejde med Maddivisionen en yogatime som optakt til arrangementet Totally India den 24. juni i Holstebro. Yogatimen er en del af International yoga day celebration.