fbpx

Maddivisionen inviterer til: fermentering

Den 10. marts kl. 17-20

Gennem workshoppen vil Maddivisionens ”fermenteringsnørd” Kristian dele ud af sine erfaringer, tips og smagsprøver af fermenterede grøntsager. Du får selvfølgelig også grøntsager mellem hænderne, og vi vil sikre os, at du kommer hjem med glas til hensætning.

Afslutningsvis slutter vi med at spise sammen. Dagens menu er hotdogs med diverse fermenteret tilbehør. Der vil både være noget for vegetarer og kødspisende.

Det skal du medbringe:
Syltetøjsglas eller henkogningsglas til at fermentere i. Glasset skal minimum være på 1 Liter. Har du grøntsager, frugt eller andet i køleskabet, du gerne vil eksperimentere med, så medbring det gerne.

Pris

85 kr. + gebyr (15 kr.)
Studerende eller unge u. 25 år: 35 kr. + gebyr (15 kr.)

Praktisk

Arrangementet foregår i Slagteriets køkken på 1. sal kl. 17.00-20.00.