fbpx

Mad som fællesskab

Den 4. oktober kl. 17.30

I forbindelse med projektet March mod ensomhed afholder vi i fællesskab med eksterne parter en fællesspisning der sætter fokus på ensomhed.

 

Praktisk info
  • Der er begrænset antal pladser
  • Tilmelding er nødvendig
  • Du skal ikke medbringe andet end et dit gode humør
Pris

Pris: 50 kr. + gebyr

Fællesspisning mod ensomhed

Ensomhed er et alt for stort problem, som rammer mere end 400.000 danskere hvert år. Heldigvis mistrives ensomhed i fællesskaber. Derfor inviterer Holstebro Kommune og Slagteriets Maddivisionen i samarbejde med March mod ensomhed og Nordisk Teaterlaboratorium dig til et fælles måltid mandag d. 4. oktober kl. 17.30.

Omdrejningspunktet er fællesskab. Selve middagen, borddækningen, og opvasken tager vi derfor i fællesskab. Kl. 18.00 sætter vi os alle til bords og efter middagen vil Patrick Cakirli fra ”March mod Ensomhed” fortælle om sin baggrund og projektet. Derefter vil artister fra Nordisk Teaterlaboratorium akkompagnere aftenen inden desserten og kaffen serveres.

Ønsker du at hjælpe med at dække borde, pynte op og anrette maden, så kom og giv en hånd med fra kl. 17.00. Det vil ligeledes være muligt hjælpe med at lave middagen onsdag den 29/9 kl. 17.00. Nærmere information følger.

Menu: Jordskokkesuppe med brød + æblekage til dessert. Der vil ligeledes være mulighed for en vegansk udgave.

March Mod Ensomhed:
March mod Ensomhed er en nonprofitorganisation, som har til formål at sætte nationalt fokus på ensomhed såvel som at samle penge ind til velgørenhed.

Den 4.-5. oktober kommer ’March mod Ensomheden 2021’ med Patrich Cakirli i spidsen til Holstebro som en del af sin mange hundrede kilometer lange kamp imod ensomhed. Fællesspisningen er derfor en del af dette projekt, og overskuddet fra billetindtægterne går til projektet.

Arrangør: March mod Ensomhed, Maddivisionen, Holstebro Kommune, Kultur og Frivillighuset og Nordisk Teaterlaboratorium Odin Teatret.

Fællesspisningen er støttet af Holstebro Kommune, Nordeafonden, Europæisk Gastronomiregion og Slagteriet.