fbpx

Let’s Meat – The Future

Den 28. april kl. 18.00-21.30

Kom til et unikt arrangement som fusionerer kunst & mad, når Slagteriet afholder sin første kunstsalon Let’s Meat med temaet ”The Future.” Let’s meat er en række af 5 kunstsaloner. Sammen med kunstneren Jacob Remin, og kokken Rasmus Leck Fischer tager vi denne gang hul på fremtiden, og du er inviteret til samtale, debat og fællesspisning omkring kunsten.

 

Pris

 

Spisning + kunstsalon

Voksen 375,- pr. person (inkl. gebyr 15 kr.)

Studerende/ung u. 25 år 175,- pr. person (inkl. gebyr 15 kr.)

 

Kunstsalon

Voksen 85,- pr. person (inkl. gebyr 15 kr.)

Studerende/ung u. 25 år 45,- pr. person (inkl. gebyr 15 kr.)

 

For kunstnere eller kreative over 25 år ydes der rabat til begge billettyper ved henvendelse på mail@slagteriet.dk

Praktisk

 

Program:
18.00-20.00 Spisning
20.00-21.30 Kunstsalon m. Jacob Remin og efterfølgende debat.

Let’s Meat er en ny eventrække på Slagteriet, hvor vi over fem gange stiller skarpt på kunstens vilkår i og udenfor Holstebro. Aftenens tema ”The future” belyses i samarbejde med Jacob Remin, som er uddannet ingeniør og interaktionsdesigner og arbejder tværfagligt med fokus på forholdet mellem mennesker og teknologi.

Arrangementet indledes med en fællesspisning. Til at udfolde teamet ”the future” har vi teamet op med kokken Rasmus Leck Fisher og Gastronomisk Innovation. Med deres eksperimenterende tilgang til mad vil middagen bestå af 2 retter, hvor du vil stifte bekendtskab med deres umamipaste lavet på fårekylling i samarbejde med DTU. Derudover vil invasive arter såsom som tang og østers fylde råvarer listen, og brød bagt på kaffemel.

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond.