fbpx

Let’s Meat – Art

Den 1. september kl. 17.30-21.00

Kom til et unikt arrangement der fusionerer kunst & mad, når Slagteriet afholder sin anden kunstsalon Let’s Meat i forbindelse med vores verdensmålsuge. I kombination med en gourmetmiddag dykker vi ned i et nyt tema hver gang. Aftenens tema er ”Art”.

Sammen med kunstnerne Veronica Rigét og Matti Sumari belyser vi hvordan kunst kan være identitetsskabende for fællesskaber, og hvordan kunst ofte er noget, der opstår ud af ingenting. Veronica og Matti arbejder begge med skulpturelle værker af forgængelige og genanvendelige materialer, og vil gå igennem hver deres unikke metoder og praksisser.

Aftenens to-retters gourmetmiddag laves i samarbejde med den lokale restaurant Støberiet, og vil i dagens anledning bestå af en vegansk menu.

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond. Erfaringerne fra salonaftenerne vil udgøre et fundament for Slagteriets fremtidige udstillingssted og kunstneriske profil.

Læs mere om kunstnerne nedenfor.

 

Tid

Torsdag d. 1/9 2022 kl. 17.30-21.00

 

  • Gourmetmiddagen starter kl. 17.30
  • Kunstsalonen starter kl. 19.30
Sted

Slagteriet, Struervej 32, 7500 Holstebro

Pris

Gourmetmiddag + kunstsalon: 295,-

Kunstsalon: 85,-

Studerende og unge u. 25 år halv pris

Se også

Arrangementet er en del af Verdensmålsugen på Slagteriet.

Matti Sumari (b. 1987 in Helsinki) Matti Sumari arbejder skulpturelt i flere materialer med genanvendt plast som det vigtigste råmateriale. Plasten kommer fra kasser til grøntsager, der bruges til import og eksport og som oftest betegnes som værdiløst. Skulpturernes former kommer fra mikroskopbilleder af nyopdagede arter af bakterier, svampe og en enzymer der kan overleve ved at nedbryde plast.

Veronica Rigét (f. 1980) er uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi (2017). Rigét har siden 2020 drevet det udendørs udstillingessted Perelin Nattens Skov (sammen med Biba Fibiger), hvor hun løbende kuraterer og arrangerer udstillinger, der arbejder med det forgængelige og det antroposcæne ud fra et øko-feminint og kærligt princip.

Aftenens to-retters gourmetmiddag laves i samarbejde med Restaurant Støberiet og deres kok Lone Kongsøre. Lone har de sidste 5 år arbejdet for Støberiet og vil til denne aften forberede en vegansk menu af lokale råvarer.

Menu

Sellerifettucine med svamperagout

Aubergine-daal med spirede røde linser og limepickles.