
Matti Sumari (b. 1987 in Helsinki) Matti Sumari arbejder skulpturelt i flere materialer med genanvendt plast som det vigtigste råmateriale. Plasten kommer fra kasser til grøntsager, der bruges til import og eksport og som oftest betegnes som værdiløst. Skulpturernes former kommer fra mikroskopbilleder af nyopdagede arter af bakterier, svampe og en enzymer der kan overleve ved at nedbryde plast.

Veronica Rigét (f. 1980) er uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi (2017). Rigét har siden 2020 drevet det udendørs udstillingessted Perelin Nattens Skov (sammen med Biba Fibiger), hvor hun løbende kuraterer og arrangerer udstillinger, der arbejder med det forgængelige og det antroposcæne ud fra et øko-feminint og kærligt princip.

Aftenens to-retters gourmetmiddag laves i samarbejde med Restaurant Støberiet og deres kok Lone Kongsøre. Lone har de sidste 5 år arbejdet for Støberiet og vil til denne aften forberede en vegansk menu af lokale råvarer.
Menu
Sellerifettucine med svamperagout
Aubergine-daal med spirede røde linser og limepickles.