fbpx

Lær at arbejde i læder

Den 25. marts kl. 10.00-16.00

Lær om de grundlæggende teknikker i læderarbejde til en workshop med Ankerstjerne Leathercraft i samarbejde med Modern Hands og Slagteriet.

I workshoppen lærer du om de grundlæggende teknikker i læderarbejde, og får et godt fundament til at arbejde videre derfra. Vi kommer bl.a. ind på udskæring, syning, farvning og efterbehandling.

Mikkel har mønstre og arbejdsvejledninger med til alle sine produkter. Der er projekter både for dig, der aldrig har prøvet det før, og dig, der er lidt mere øvet. Hvis du selv har en ide til et projekt, så tag endelig en tegning eller et billede med. Det bliver en arbejdsom dag med nogle forhåbentligt flotte projekter. Al syning foregår i hånden.

Workshoppen inkluderer formiddagskaffe, frokost og eftermiddagskaffe. Materialer tilkøbes separat, og vil variere afhængig af det produkt du ønsker at lave. Ønsker du at lave meget store produkter eller at tilkøbe mere læder, vil det også være muligt.

Workshoppen afholdes lørdag 25/3 kl. 10-16. Herefter vil det ligeledes være muligt at deltage i Åbent Værksted på Slagteriet tirsdag 11/4 kl. 18-20 og få rådgivning af og sparring med Mikkel, samt arbejde videre med dit produkt.

Læs mere om Mikkel og Modern Hands længere nede.

Tid

Lørdag den 25. marts kl. 10.00-16.00.

Tirsdag den 11. april kl. 18.00-20.00

Sted

Kurset afholdes i og omkring kuberne på 1. sal på Slagteriet, Struervej 32, 7500 Holstebro.

Pris

960 kr. inkl. gebyr. Inklusiv forplejning.

Studerende og unge u. 25 år 1/2 pris.

Materialer tilkøbes separat

Arrangør

Workshoppen afvikles af Mikkel fra Ankerstjerne Leathercraft, Modern Hands og Slageriet

Modern Hands X Slagteriet er et nyt samarbejde, som i løbet af 2023 sætter fokus på traditionelle håndværksfærdigheder gennem en rækker kurser i foråret og efteråret.

Hvem er Mikkel?

Mikkel Ankerstjerne er uddannet folkeskolelærer og har mere end 10 års erfaring med læder. Mikkels interesse for læderarbejde tog sin begyndelse i at genskabe og rekonstruere historiske genstande i læder så præcis som muligt. Med årene er hans interessefelt udvidet til også at omhandle moderne læderarbejde, samt til barkgarvning af skind.

Hvad er Modern Hands?

Modern Hands fokuserer på videreførelsen og delingen af begejstringen for håndværk. Mulighederne med et svendebrev er endeløse. Ved hjælp af dygtige og ambitiøse rollemodeller, præsenterer de forskellige fag, og giver muligheden for at man selv kan prøve kræfter med håndværk gennem kurser, workshops og en årlig håndværksfestival på Hjerl Hede.

Modern Hands X Slagteriet er et nyt samarbejde, som i løbet af 2023 sætter fokus på traditionelle håndværksfærdigheder gennem en rækker kurser i foråret og efteråret.