fbpx

På motorcykel i Indiens Himalaya

Den 14. oktober kl. 20.00

Savner du eksotiske indtryk på nethinden? Så kom og se billeder fra det ultimative eventyr sammen med Fotodivisionen. Du kan ligeledes tilkøbe en billet til aftenens indiske fællesspisning med Maddivisionen kl. 19.00.

 

Praktisk info
  • Foredraget er fra 20.00-21.30
  • Fællesspisningen fra 19.00-20.00
  • Der er begrænset antal pladser
  • Du skal ikke medbringe andet end dit gode humør
Pris
  • Foredrag – gratis (tilmelding er nødvendig)
  • Fællesspisning + foredrag – 45 kr. inkl. gebyr

Kom og oplev Indien gennem fotolinsen

Savner du eksotiske indtryk på nethinden? Så kom og se billeder fra det ultimative eventyr sammen med Fotodivisionen. Globetrotteren, Villads Kok Mortensen, har brugt de sidste 11 år af sit liv på at slide vejene tynde på motorcykel i Peru, Madagaskar, Indien, Nepal, Bhutan, Vietnam og i mange andre lande. Denne aften fortæller han om sin yndlings motorcykel rejsedestination: Indiens Himalaya, som har noget af verdens mest storslåede og ufremkommelige terræn.
Aftenens foredrag handler om at samle lokale blaffere op i 4500 meters højde, om at lade sig rive med af stemningen og rytmerne ved farverige hinduistiske bryllupper, om at drikke saltet te og bo hos en lokal muslimsk familie i Kashmir, og om at tage til morgenbøn med monoton munkesang i antikke klostre i buddhistiske Ladhak. Aftenens tour tager dig gennem himmelørkenen på en af verdens højest beliggende veje på det Tibetanske Plateau, hvor kun støvet og vinden er ens rejsefæller.
Foredraget er en tour de force i Himalayas kultur, historie og mange religioner og består af en fremvisning af billeder fra rejserne, krydret med personlige anekdoter. Villads har netop udgivet en bog om sine rejseoplevelser i Himalaya, og den vil kunne købes efter foredraget. Desuden arrangerer Villads målrettede fotorejser til bl.a. Indien, og dette vil I også komme til at høre om.

Har du lyst til ekstra krydderi?

Ønsker du at krydre aftens foredrag med en omgang indisk mad? Så deltag i aftensmad med Maddivsionen fra kl. 19.00. Aftenens menu står på velkendte klassikere fra det indiske køkken.

Det er plads til 30 deltagende til middagen.

Program:

19.00-20.00 Aftensmad med Maddivisionen
20.00-21.30 Foredrag: På motorcykel i Indiens Himalaya