fbpx

Japansk mad

Workshop og fællesspisning med Maddivisionen.

Tid

Torsdag 14/12 kl. 16-21

Sted

Køkkenet på 1. sal
Slagteriet, Struervej 32, Holstebro

Pris

250 kr. for workshop og spisning
175 kr. for fællesspisning

OBS: Der er ikke flere pladser til workshoppen, men det er stadig muligt at tilmelde sig fællesspisningen.

Workshop og fællesspisning med Maddivisionen

Vil du lære noget om hvordan man laver gyoza, okonomyaki eller onegiri? Kom og vær med i en workshop om japansk mad, hvor vi lærer at lave nogle japanske hverdagsretter.

Yuka Baggesen vil lede en workshop om japansk hverdagsmad, hvor vi skal lave forskellige retter i mindre grupper og i fællesskab lære hvordan vi bedst lave gyoza og onegiri.

Menuen er : misosuppe, gyoza, okonomyaki, onegiri med forskelligt fyld og castella med macha.

Workshop kl. 16.00-19.00 (UDSOLGT)

Fællesspisning kl. 19.00-21.00