
Japansk mad
Torsdag 14/12 kl. 16-21
Køkkenet på 1. sal
Slagteriet, Struervej 32, Holstebro
250 kr. for workshop og spisning
175 kr. for fællesspisning
Køb billet til workshop og fællesspisning (UDSOLGT)
Køb billet til fællesspisning
OBS: Der er ikke flere pladser til workshoppen, men det er stadig muligt at tilmelde sig fællesspisningen.
Workshop og fællesspisning med Maddivisionen
Vil du lære noget om hvordan man laver gyoza, okonomyaki eller onegiri? Kom og vær med i en workshop om japansk mad, hvor vi lærer at lave nogle japanske hverdagsretter.
Yuka Baggesen vil lede en workshop om japansk hverdagsmad, hvor vi skal lave forskellige retter i mindre grupper og i fællesskab lære hvordan vi bedst lave gyoza og onegiri.
Menuen er : misosuppe, gyoza, okonomyaki, onegiri med forskelligt fyld og castella med macha.
Workshop kl. 16.00-19.00 (UDSOLGT)
Fællesspisning kl. 19.00-21.00