fbpx

Iransk vegetarmad

Workshop og fællesspisning med Maddivisionen med vegetarisk mad fra det iranske/persiske køkken

Tid

Torsdag 21/3 kl. 16.00-21.00
Workshop kl. 16.00
Fællesspisning kl. 18.30

Sted

Køkkenet på 1. sal af Slagteriet, Struervej 32, 7500 Holstebro

Pris

Workshop og fællesspisning 175kr (UDSOLGT)
Fællesspisning 150kr
Studierabat -50kr

OBS: Der er ikke flere ledige pladser til workshoppen, men du kan stadig købe billet til fællesspisningen kl. 18.30.

Maddivisionen gentager succesen fra sidste år med endnu en iransk aften under kyndig ledelse af kok og tjener Arash Sadeghi. Denne gang med det benspænd, at det skal være en vegetaraften. Menuen vil bestå af forret, hovedretter, salat og iranske alkoholfrie drinks.

Arash har sammensat en menu af populære retter som vi glæder os til at servere. Det iranske/persiske køkken er kendt for dets sans for æstetik og sensuel leg med smagsløgene. Det er eksotisk og sundt, men ikke stærkt.

Urter og grøntsager bruges til at skabe sanseoplevelser for tungen og understrege smagene i de andre ingredienser i retterne. Det passer fint med nutidens fokus på mindre kød i madlavningen, samt på smag og gode grøntsager.

Persiske retter er ellers oftest baseret på råvarer som ris, kalv og lam, kylling, fisk, grøntsager, løg, hvidløg, nødder og en rigdom af velduftende og velsmagende urter.

For at opnå en delikat smag og en velafbalanceret kost, bruges der appetitvækkende krydderier som safran, lime, nødder samt delikate kombinationer af urter og grøntsager.