fbpx

Intimt show med Ghaith Kashkul

Den 2. september kl. 20.00

Kashkul er tilbage med et nyt og unikt show. Et intimt stand-up-show. Men for første gang (og måske sidste) har du nu mulighed for at komme bag om jokesene og høre de unikke, intime og sjove historier om Kashkuls rejse som flygtning til komikerstjerne!

Hvordan kan man komme fra krig og ødelæggelse og blive komiker? Oplev racisme, kulturforskelle og danskheden formidlet som aldrig før, krydret med humor og seriøse budskaber.

Kom og oplev jokes som aldrig er blevet fortalt og hør de historier som alle spørger efter, men som ingen har hørt. Som noget helt nyt og unikt, kan du som publikum være med til at forme aftenen som du vil have den ved at stille de spørgsmål som trænger sig på hos dig!

Pris

135 kr. inkl. gebyr

Tid

Dørene åbner kl. 19.00. Showet starter kl. 20.00.

Sted

Subhuset på Slagteriet, Struervej 32, 7500 Holstebro

Om komikeren

Komiker-kometen Kashkul har siden sin debut for få år siden fortryllet danskerne med sin helt egen unikke stil og jokes om danskhed, danske værdier og kulturforskellen mellem den danske kultur og den arabiske/ mellemøstlige.

Han har varmet op for Omar Marzouk, optrådt på Comedy Zoo, Bremen Teater og supportet nogle af Danmarks dygtigste komikere som Christian Fuhlendorff, Jacob Tårnhøj og Thomas Hartmnn. Derudover har han haft to andmelderroste shows med komikerne Thomas Warberg og Michael Schøt på Comedy Zoo i 2022.