fbpx

Gadeteater

Kom og oplev gadeteater ved verdensmålsgavlen på Slagtertorvet

Tid

Fredag den 16. august, kl. 10.00 – 14.00

Sted

Verdensmålsgavlen, Slagtertorvet
Slagteriet, Struervej 32, 7500 Holstebro

Pris

Gratis

Kom og vær med, når Danmarks internationale gadeteater festival rammer Slagteriet.

Danmarks internationale gadeteater festival er på tur rundt i landet, og selvfølgelig skal de også forbi Slagteriet.
Den. 16 august vil I ved verdensmåls gavlen på Slagtertorvet kunne opleve hollandske Restworm med de to optrædener; Mr Rizzo og Fiesta.
De to opvisninger vil finde sted på samme tid, og vil kunne opleves to gange:
1. opvisning, klokken 10.oo – 11.30
2. opvisning, klokken 12.30 – 14.00

 


Mr. Rizzo 

Ultra-kort tankevækkende oplevelse i mørket som viser at alle er lige i Mr. Rizzos teleskopiske hytte

Med sin mobile scene efterlader Mr. Rizzo et varigt indtryk. Publikum føres gennem en følelsesmæssig rejse, der starter med spænding og angst for det ukendte, når de skubbes ind. Men indenfor møder de en verden af undren og surrealisme, der giver plads til selvrefleksion. Når publikum til sidst trækkes ud igen, skraldgrinende, er det umuligt at svare på omstændiges spørgsmål.

Gennem denne korte, men intensiverede oplevelse, udfordrer “Mr. Rizzo” publikum til at tænke over uligheder, ikke kun i samfundet, men også i vores individuelle liv.

 

Fiesta

En inspirerende teatral workshop af den hollandske kunstner Karin Arts, der ikke blot skaber forbindelse mellem mennesker, men også mellem de 17 Verdensmål under et fælles skabelse af en mexicansk guirlande.

Under workshoppen får deltagerne mulighed for tilføje deres design i mexicansk guirlande som reflekterer over deres forståelse af Verdensmålene. Karin leverer stofstykker i farver, der repræsenterer hvert enkelt mål, og udfordrer deltagerne til at klippe stoffet i former, mens de tænker på målet, det repræsenterer.

Denne proces giver deltagerne mulighed for at engagere sig i samtaler og refleksioner om de globale udfordringer, som Verdensmålene adresserer. Samtidig med at de arbejder på at skabe deres individuelle designs, styrkes deres læring om Verdensmålene og deres sammenhæng med hinanden.

“Fiesta!” tilskynder til deltagelse fra både unge og ældre, både indendørs og udendørs, og ledsages af livlig musik, der skaber en festlig stemning. Gennem denne kreative og festlige aktivitet bliver Verdensmålene ikke kun en abstrakt idé, men en levende del af deltagerne, der inspirerer til handling og samarbejde for en mere bæredygtig fremtid.

 

Vi glæder os til at se jer til en dag med gadeteater her på Slagteriet.