fbpx

Fræs og design et træskilt

Den 25. februar kl. 10.00-16.00

Lav dit eget vintagetræskilt til en workshop med Runes Skilte i samarbejde med Modern Hands og Slagteriet.
Til workshoppen kommer du til at skabe dit eget vintagetræskilt ved brug af moderne teknikker og værktøj. Via folieskabeloner laver du dit design, og fræser herefter motivet ud i frihånd med en overfræser. Vi arbejder i skilte på max 1,2 meter i længden.
Workshoppen inkluderer formiddagskaffe, frokost og eftermiddagskaffe og drikkevarer. Materialer tilkøbes separat. Forvent ca. 250 kr, pr. skilt, men det kan variere afhængig af skiltets størrelse. Det eneste du skal gøre er at beslutte dig for en tekst. Har du et særligt stykke træ, du ønsker at benytte, er du velkommen til at medbringe dette.

Workshoppen afholdes lørdag 25/2 kl. 10-16. Herefter vil det ligeledes være muligt at deltage i Åbent Værksted på Slagteriet tirsdag 7/3 kl. 18-20 og få rådgivning af og sparring med Rune, samt arbejde videre med dit skilt.

Læs mere om Rune og Modern Hands længere nede.

Tid

Lørdag den 25. februar kl. 10.00-16.00.

Tirsdag den 7. marts kl. 18.00-20.00

Sted

Kurset afholdes i og omkring kuberne på 1. sal på Slagteriet, Struervej 32, 7500 Holstebro.

Pris

960 kr. inkl. gebyr. Inklusiv forplejning.

Studerende og unge u. 25 år 1/2 pris.

Materialer tilkøbes separat

Arrangør

Workshoppen afvikles af Skiltetekniker Rune fra Runes Skilte Modern Hands og Slageriet

Modern Hands X Slagteriet er et nyt samarbejde, som i løbet af 2023 sætter fokus på traditionelle håndværksfærdigheder gennem en rækker kurser i foråret og efteråret.

Hvem er Rune?

Bag Runes Skilte finder du Rune, der er uddannet skilteteknikker. Han har arbejdet med faget i form af folieteknikker på forskellige overflader. De seneste år har han primært arbejdet med personlige og håndfræsede skilte i træ. Runes passion er for træet, håndværket, hvordan vi forholder os til en bæredygtig fremtid, og hvordan disse kan forenes i skiltefaget.

Hvad er Modern Hands?

Modern Hands fokuserer på videreførelsen og delingen af begejstringen for håndværk. Mulighederne med et svendebrev er endeløse. Ved hjælp af dygtige og ambitiøse rollemodeller, præsenterer de forskellige fag, og giver muligheden for at man selv kan prøve kræfter med håndværk gennem kurser, workshops og en årlig håndværksfestival på Hjerl Hede.

Modern Hands X Slagteriet er et nyt samarbejde, som i løbet af 2023 sætter fokus på traditionelle håndværksfærdigheder gennem en rækker kurser i foråret og efteråret.