fbpx

TALK: fra Slagteri til Gastrohub

Den 27 maj kl. 16.30-17.30

Kom, se, hør og smag på hvordan Slagteriet er ved at omdanne sig fra ‘Slagteri til Gastrohub.’ I fællesskab vil Slagteriet og iværksætter miljøjet Bropas præsentere hvordan slagteriet i fremtiden danner rammerne om fremtidens fødevarer, morgendagens mad-entreprenører, og nye initiativer med mad som omdrejningspunkt.

Pris

Entré: Gratis
Arrangementet kræver billet.

 

Praktisk info

// Dørene åbner kl. 16.15
// Arrangementet starter kl. 16.30
// Arrangementet er åbent for alle
// Man skal være 18 for at købe alkohol i baren
// Medbragt alkohol er ikke tilladt

Vær opmærksom på at der er begrænset plads grundet Covid-19.
Det er ikke muligt at købe billet i døren.
Alle gæster skal kunne fremvise et gyldigt coronapas.

Gennem 3 specifikke cases om hydroponic, aloe vera og gastronomi, vil du stifte bekendtskab med stifterne bag virksomhederne Plant for the sky og Aloefoods, samt initiativet Gastro Hub, som i fremtiden alle har base på Slagteriet. Læs mere nedenfor.
PLANT FOR THE SKY
Er et samarbejde mellem parterne Trifork, Duckwise, Bropas og Compas, og sammen vil de skabe en platform for fremtidens landbrug gennem hydroponic. For at få et rigt og forudsigeligt udbytte af planter er digitalisering, dataopsamling og kontrol vigtige parametre i en eventuel vertical og jordløs farm. Kom og hør mere om deres IoT system, og hvordan de gennem dataindsamling arbejder med hydroponic produktion i Danmark.
ALOEFOODS
AloeFoods har en vision om at udbedre viden omkring aloe veras sundhedsfremmende effekter. Planten skal gøres til en lige så kendt grøntsag som f.eks broccoli og spinat. AloeFoods vil skabe velsmagende produkter til køkkenet, hvor planten skal være en del af den daglige kost og dermed skabe større sundhed i Danmark.
GASTRO HUB
Gastro Hub er et netværk af virksomheder og iværksættere med fokus på kvalitet og innovation indenfor fødevarer og unikke oplevelser relateret til fødevarer. En gastronomisk sandkasse og et fyrtårn. Der vil være et passende fokus på lokale råvarer, netværk eller aktører. Kom hør om hvordan de ønsker at forankre initiativet på slagteriet, og hvordan du kan blive en del af det.