fbpx

En dag under regnbuen

Den 18. juni kl. 15.00-23.00

Regnbuedivisionen, Subhuset, Kondomeriet og Aura – Holstebro inviterer i samarbejde med Slagteriet til en dag under regnbuen. Sammen hylder vi mangfoldigheden og sætter fokus på LGBTQ+.

Programmet fra kl. 15.00-19.00 er gratis, og alle store som små er velkomne.

Programmet fra kl. 20.00-23.00 kræver billet og er for alle over 16+

Pris

Entré: 25 kr. + billetgebyr

 

Praktisk info

// Billetten gælder til programmet fra kl. 20.00
// Aften arrangementet er 16+
// Man skal være 18 for at købe alkohol i baren
// Medbragt alkohol er ikke tilladt

// Dørene åbner kl. 19.30.
// Billetten inkludere en velkomstdrink

 

Vær opmærksom på at der er begrænset plads grundet Covid-19.

Det er ikke muligt at købe billet i døren.

Alle gæster skal kunne fremvise et gyldigt coronapas.

Information

Kom til en dag fyldt med kolorit, regnbuestøv, mangfoldighed og LGBTQ,+ når vi afholder arrangementet “en dag under regnbuen.” Arrangement består af talks, samtalesaloner, make-up- og danseworkshops, drag show, brætspilshygge og alt derimellem.

Dagen har til formål at åbne dørene op for læring, erfaringer og oplevelser til alle i Holstebro, der kan se sig selv i et af LGBTQ+ bogstaverne, eller som blot er nysgerrige eller har personlig interesse i emnet.

15.00-19.00
Kom og deltag i brætspilshygge ved Aura Holstebro eller mød Kondomeriet og repræsentanter fra West Pride. Gennem workshops kan du afprøve teknikker inden for drag make-up eller via dansen blive mere bevidst om din krop og dit køn.

Er du mere til blot at lytte, så deltag i vores samtalesalon eller talks som berøre hvordan man kan finde accept af sig selv eller hvordan unge LGBTQ+ fællesskaber kan hjælpe med at forme én. Samtalesalonen er for børn og unge under 18 år, og her vil et spændende panel vende spørgsmål fra de deltagende som også kan indleveres anonymt på forhånd.

20.00-23.00
Som aften går på held indvier vi aftenprogrammet med endnu en samtalesalon for de 18+, hvor vores skønne panel besvarer spørgsmål fra salen. Efterfølgende skruer vi op for de kulørte lamper og byde på dragshow og bingo.

Arrangementet afvikles som en del af arrangementet Sommer HANGOUT og Holstebro Street Food festival. For at tilgå pladsen skal der fremvises coronapas.

Der er gratis adgang for alle besøgende til Sommer HANGOUT