fbpx

Udsolgt – Dyrefotografi i Klosterheden – Masterclass

Kom helt tæt på naturen med dit kamera og bliv bedre til at fange det gode billede uden at forstyrre.

Tid

Lørdag d. 17 august, kl 17.00 – 22.00
Søndag d. 18 august, kl 05.00 – 10.00

Sted

Klosterheden

Pris

300 kr + gebyr.
Studerende og unge under 18, 150 kr + gebyr.

Du har måske snuset til dyrefotografi, men vil gerne tage det næste skridt. Eller du er garvet, men mangler ny inspiration og måske et stærkere netværk.
Så er en denne workshop lige noget for dig !

Workshoppen er et collab imellem Fotodivisionen og Foto-lokation Klosterheden og omegn. Sammen har vi grublet over et koncept og et format der bringer dig helt tæt på naturen og dyrene, giver dig ny viden og inspiration, kendskab til Klosterheden som lokalitet og et netværk med ligesindede fotografer.
Resultatet lyder sådan her:

Lørdag sidst på eftermiddagen mødes vi ved Møllesøen i Klosterheden, tager en bid mad og får en indledende introduktion til dyrenes adfærd og til en hensigtsmæssig adfærd for dig selv som fotograf (beklædning og færden i landskabet). Herefter spreder vi os på et antal lokaliteter i Klosterheden – 2 workshop deltagere og en stedkendt erfaren guide hvert sted. Vi bliver bekendte med stedet, fotograferer og forbereder os på vores morgentur. Efter solnedgang, når lyset forsvinder, tager vi hjem og sover.
Tidligt søndag morgen mødes vi igen, før solopgang, så vi er på plads i god tid før lyset kommer snigende. Når vi er mætte af natur, mødes vi igen til morgenkaffe og udveksling af oplevelser og erfaringer. Efterfølgende vil vi dele vores billeder, så vi kan lære mest muligt af hinanden.

Som guider har vi allieret os med et antal gode lokale fotografer, der kender forskellige dele af Klosterheden som deres egen bukselomme. De vil tage dig med til et sted de kender rigtigt godt, og hvor der er gode muligheder for at se forskellige dyr – der gives aldrig nogen garantier!

Guiderne er naturligvis ikke orakler, men de har hver især deres erfaringer og tilgang til emnet, så der er lagt op til vidensdeling og spændende diskussioner, både under og efter workshoppen.