Det Røde Telt

Den 28. maj

Velkommen i det røde telt!

I anledning af den internationale menstruationsdag, inviterer vi børn, unge, piger, drenge, kvinder og mænd ind i det røde telt. Dagens omdrejningspunkt er den kvindelige cyklus og teamet vil blive udfoldet gennem workshops, viden, humor, talks og debatter. Dagen har til formål at aftabuisere menstruation for både mænd og kvinder.

 

Programmet er stadig under udvikling og vil derfor blive offentliggjort løbende.

Vil du være med til at udvikle programmet, så er der altid plads til nye i gruppen bag det røde telt. Grib endelig fat i Mette Sandholt på mette@slagteriet.dk, hvis du vil høre mere.

 

Praktisk info

Kontakt Mette

mette@slagteriet.dk

Praktisk info

Info om billetter

Det er muligt at købe billet online til mange af vores arrangementer. Der kan også være arrangementer, hvor du køber billetten i døren.

Læs mere

Gavekort

Glæd andre med et gavekort til gode oplevelser i Slagteriet. Modtageren kan indløse det til arrangementer på Slagteriet i tre år fra købsdato.

Læs mere

Studierabat

Der er gode muligheder for at få studierabat til mange af arrangementerne på Slagteriet. Det vil fremgå, når du køber billet, hvis vi tilbyder denne mulighed.

Læs mere

Handicap

Ledsagere til gæster med handicap kan få gratis adgang til Slagteriets arrangementer ved fremvisning af et gyldigt ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationer.

Læs mere