fbpx

Byg et billede – RAMMEBYG

Kom og ”byg et billede” når professionelle kunstnere guider dig gennem opbygningen af et billede i tre forskellige workshops

Tid

Tirsdag 3/10 kl. 17.00-21.00

Sted

Værkstederne på 1. sal
Slagteriet, Struervej 32, Holstebro

Pris

Gratis adgang – kræver tilmelding

Har du lyst til at udforske din kreative side, når det gælder billedkunst, og lære nye teknikker? I forløbet ”byg et billede” guider professionelle kunstnere dig gennem tre forskellige workshops. Du starter med at støbe dit eget papir, herefter lærer du at opbygge dit eget værk med blyant og maling, og afslutningsvis laver du indramningen til værket.

#3 Rammebyg – tirsdag 3/10

Denne workshop er den sidste i forløbet “byg et billede”. Uanset om du har deltaget i de foregående workshops eller blot ønsker at lære at bygge en simpel ramme, så kom og vær med. Vi vil skære lister, fræse og samle rammer efter mål. Hvis du er hurtig, kan du også nå at sætte dit eget præg på rammen, så den bliver en udbygning af dit værk. Vi har værktøj til at fræse og skulpturere.

Hvis du ønsker at bruge ædle træsorter og tilføje glas, skal du selv medbringe det. På workshoppen vil der være almindeligt fyrretræ og en bund til rammen til rådighed. Workshoppen afvikles af kunstneren Jens Ardal.

Workshoppen afholdes tirsdag 3/10 kl. 17-21 og er en del af en serie af tre workshops. Det er ikke et krav at man deltager alle tre gange, og du kan derfor også blot deltage en eller to gange. De to første workshops #1 Papir og #2 Tegning er ikke gratis.

Se også
Workshoppen afholdes i forbindelse med Åbent Værksted på Slagteriet.

Åbent Værksted

#1 Papir – tirsdag 19/9

På den første workshop lærer du at støbe dine egne papirark, hvor designer Gitte Lægård vil guide dig igennem processen. Du vil få mulighed for at udforske forskellige farver og teksturer i dit papir. På workshoppen lærer du hvad der kan bruges, når du skaber papir, og opdager hvilke udtryk de forskellige teksturer giver.

Håndgjort papir er en sanselig og sjov proces, og med Gittes teknikker kan du skabe de mest vidunderlige udtryk. Papiret laver du af gammelt papir og bomuldsrester fra spinderier, så efter workshoppen ser du med nye øjne på dit papiraffald. På workshoppen lærer du også at arbejde i store formater uden et kæmpe maskineri. Du kan se frem til at kunne tage 10-15 ark papir med hjem bagefter.

Byg et billede – PAPIR

#2 Tegning – tirsdag 26/9

På denne workshop vil kunstner Jens Ardal arbejde med forskellige strategier til maleri og tegning.  Det vil være lige fra traditionel skitsetegning til noget så fabulerende og fantasiskabende som automattegning. Workshoppen starter med en fælles introduktion i udvalgte billedskabende teknikker og tankesæt til at skabe billeder. Herefter vil der være tid til fordybelse, at afprøve de forskellige teknikker og arbejde med dit eget værk med sparring fra Jens.

Du kan arbejde på det papir, du har skabt i den første workshop. Har du ikke deltaget i workshoppen med papirfremstilling, vil der være almindeligt tegnepapir til rådighed.

Byg et billede – TEGNING

Hvem er Jens?

Jens Ardal er uddannet fra kunstakademiet i Oslo og har skabt kunst i mange år som en del af kunstnerduoen Jens&Morten. Jens har ligeledes været en aktiv del af Slagteriet siden 2015, hvor han bl.a. har undervist og afholdt workshops.

Læs mere om Jens og se hans værker på Instagram under Jens Ardal.