fbpx

Afskum x Subhuset

Keyboard-bårne popsange i mol, leveret af en charmerende snøvlevokal, som synger fortrydelsesrige tekster fra et tankerigt sind.

Tid

Onsdag 13/3 kl. 20.00
Dørene åbner kl. 19.00

Sted

Subhuset på Slagteriet, Struervej 32, 7500 Holstebro

Pris

75 kr. inkl. gebyr

Afskum. Navnet emmer af dårligdom. Et afskum er ifølge ordbogen en afskyelig person. Og så hørmer navnet langt væk af metal. Alt kunne næppe være længere fra virkeligheden.

Forestil dig i stedet keyboard-bårne popsange i mol, leveret af en charmerende snøvlevokal, som synger fortrydelsesrige tekster fra et tankerigt sind. Det er musik, som flyder let, men som vejer tungere, end overfladen lige afslører.

Bag Afskum finder vi Prince Askar og hans fortællinger om livet som ungt menneske.

GAFFA: “Med en vild blanding af iskolde synth-keys, energiske trommer og målrettede basgange lyder den instrumentale del af Afskum som noget, Future Islands kunne finde på. Men så er der hovedpersonen, Prince Askar. Først er der hans karakteristisk dybe stemme. Dernæst hans usammenlignelige scenetilstedeværelse, hvor man det ene sekund ser ham råbe, som var han i livsfare, og det næste krummer han sig helt sammen og snakke-synger, som var han bare en knægt. Man kan ikke andet end tabe kæben over hans kompromisløse scenetilstedeværelse.”

Den 21. april 2023 udgav AFSKUM sit debutalbum:

Hør Afskum på Spotify