fbpx

Åbent Værksted

Den 5. oktober kl. 19.00-21.00

Er du interesseret i at få tilgang til slagteriets nye værksteder? Den første tirsdag i måneden kan du komme op og stifte bekendtskab med slagteriets nye værksteder og få professionelle sparring og inspiration.

Praktisk info
  • Der er begrænset antal pladser
  • Tilmelding er nødvendig
Pris
  • Der er gratis adgang

Hyg og Byg

Har du et projekt du drømmer om at realisere –  eller ønsker du at få mere styr på slagteriets værksteder, brug af maskiner eller finde ligesindede kreative og nørder, så er dette måske noget for dig? Til vores åbent værksted vil der både være adgang til vores træ, metal og finværksted. Det er vil være et lille udvalg af gratis materialer til rådighed, men du er også meget velkommen til at medbringe dine egne hvis du har særlige ønsker eller behov.

Der er ligeledes åbent i værkstederne tirsdag d.  2/11 og 7/12 fra 19.00-21.00.

 

Værkstedsdivisionen

Kom og deltage når slagteriets frivillige team af håndværkere og kreative holder værkstederne åbne og sikre at du kan få den nødvendige faglige og professionelle sparring, du mangler. Har du selv kompetencer inden for håndværk og har lyst til at blive en del af vores værkstedsdivision, så er du velkommen til at kontakt vores værkstedsansvarlige –  Jens Ardal på jens@slagteriet.dk