fbpx

Åbent værksted

Den 9. maj kl. 18.00-21.00

Har du et projekt du drømmer om at realisere eller færdiggøre, hvor du mangler de rette maskinerne, mangler du sparring i forhold til løsninger eller blot møde ligesindede nørder? Så er åbent værksted muligheden for dig.

Til åbent værksted kan du komme og stifte bekendtskab med Slagteriets værksteder og få professionel sparring og inspiration. Som noget nyt kan du også hver gang møde en professionel håndværker og deres virksomhed i tidsrummet 18-20. På aftenen kan du møde dem, og få en snak om deres fag, erfaringer og få gode råd.

Tirsdag d. 7/3 Mød Rune som er skiltetekniker v. Runes Skilte
Tirsdag d. 11/4 Mød Mikkel fra Ankerstjerne Leathercraft
Tirsdag d. 9/5 Mød Mette fra By Mehlsen som plantefarver

Hver af ovenstående håndværkere udbyder ligeledes en lørdags workshop på Slagteriet hvor du kan lære at fræse et træskilt, at arbejde med læder eller lære at plantefarve. Se link nedenfor.

Pris

Gratis

Praktisk

Åbent værksted afholdes af Værkstedsdivisionen i og omkring kuberne på 1. sal tirsdag den 9. maj i tidsrummet 18.00-21.00.

Hvem står bag?

Åbent værksted afvikles af vores værkstedsdivision. Værkstedsdivisionen består af et team af frivillige håndværkere og kreative som sikre at du kan få den nødvendige faglige og professionelle sparring og møde andre ligesindede.

Ønsker du at være en del af værkstedsdivisionen, eller høre mere om teamet så kontakt Jens Ardal på jens@slagteriet.dk