Støtte til 2 projekter

24. november 2020

SPÆNDENDE PROJEKTER TAGER FART

Slagteriet har opnået støtte til 2 store projekter - Tusind tak til Region Midtjylland og til Den Jyske kunstfond for deres opbakning. Læs her om begge de spændende projekter.

 

Ovation

“Ovation” er navnet på et spændende projekt, som Slagteriet lancerer i samarbejde med Entreprenerdy.

Programmet henvender sig til professionelle kunstnere og kreative, som allerede har en virksomhed eller et projekt, og tager udgangspunkt i deltagernes egne virksomheder, hvorfor forløbet er praksisnært, konkret og brugbart for den enkelte.

Midt i november tildelte Region Midtjylland projektet midler fra kulturudviklingspuljen.

Kort efter spredte nyheden sig vidt omkring, og endte helt ude ved Central Denmark EU office og Europæisk Kulturregion, hvor projektet bliver omtalt som et godt eksempel på et kulturelt projekt, finansieret af private og offentlige midler.

Slagteriet kunne ikke være mere taknemmelige for omtalen, og glæder sig sammen med Entreprenerdy til at gå i gang.

Læs bare her de spændende omtaler

 

Det Virtuelle Slagteri

En stor tak til Den Jyske Kunstfond for deres bevilling til “Det virtuelle Slagteri”, som vi laver i samarbejde med kunstnerduoen Jens & Morten.

Projektet giver os mulighed for at skabe en virtuel platform, hvor Slagteriet kan opleves, som var det et computerspil. Projektet vil være et boost og løft til alle vores 12 faste aktører, og derudover en ny innovativ platform for kunst og kultur i Holstebro Kommune.

Den Jyske Kunstfond modtog hele 52 ansøgning til puljen, men kun 13 projekter modtog støtte, hvoraf Det Virtuelle Slagteri er en af de udvalgte.

 

Læs artikel om dette års bevillinger