fbpx

Slagteriet søger erhvervs­koor­dinator

Job på Slagteriet


Udgivet: 10. november 2023

I forbindelse med indvielsen af vores nyrenoverede lokaler opretter vi nu en ny stilling som erhvervs­koordinator. Vi søger en spændende profil, der kan være med til at udvikle vores erhvervssatsning samt afvikle professionelle erhvervsarrangementer.

Om Slagteriet

Slagteriet er et kreativt produktionshus i Holstebro på ca. 13.000 m2 fordelt på fire etager med flere eventrum, udstillingsrum, værksteder og mødelokaler m.v. De genanvendte rå industribygninger var tidligere hjemsted for Danish Crown Slagteriet, der lukkede i 2014, hvor kødproduktionen blev afløst af kulturproduktion. Slagteriet er organiseret som en selvejende institution med en medarbejdergruppe på 7-8 årsværk, og bygningsmassen ejes af Holstebro kommune ligesom udendørs­arealerne omkring Slagteriet er kommunale byrum.

Slagteriet er hjemsted for en alsidig aktørgruppe, der består af såvel kulturinstitutioner, kunstnere, kreative erhverv, kulturelle ungemiljøer som foreninger og fællesskaber. Det kulturelle program skabes i samarbejde med husets aktører og eksterne samarbejdspartnere, og den kulturelle profil har kant og bygger på samskabelse, brugerinddragelse og vildskab.

Slagteriets aktiviteter favner bredt, og huset er meget mere end et kreativt produktionshus. Slagteriet er også et foreningshus med flere idrætsforeninger og kreative og sociale fællesskaber. Slagteriet er også et professionelt erhvervshus for de kreative erhverv, som tilbyder spændende faciliteter og koncepter til erhvervslivet. Et rustikt erhvervshus med kant og med en national appel.

Efter afslutningen af et større byggeprojekt genåbner Slagteriet på ny som en unik og rustik platform for kultur- og erhvervs­arrangementer af større og mindre karakter. Vi ønsker at facilitere og danne ramme om professionelle erhvervs­arrangementer, for erhvervskunder der ønsker et alternativ til de mere traditionelle mødesteder. Erhvervs­satsningen vil bidrage til at Slagteriet fortsat kan være et spændende kulturelt produktionshus med kunst og kultur på et højt niveau.

Erhvervs­koordinatoren arbejder i et tæt samspil med Slagteriets direktør i udviklingen af den nye erhvervssatsning.

Dine arbejdsopgaver

Som erhvervskoordinator vil du i samarbejde med Slagteriets direktør have ansvar for at udvikle og afvikle de erhvervs­relaterede arrangementer og aktiviteter på Slagteriet. Du er i kontakt med vores erhvervs­kunder fra start til slut, fra den indledende kontakt til den praktiske gennemførelse af de forskellige aktiviteter.

Den nye erhvervs­satsning indeholder en række indsatsområder. Disse er 1) erhvervs­arrangementer som konferencer, møder, firmafester, fotosessions og udstillinger m.v. 2) udleje af erhvervslejemål for kreative erhverv. 3) udleje af kontor­arbejdspladser i vores nye kontorfællesskab SVINERIET. 4) udleje af Slagteriets værksteder. 5) etablering af et pop-up butikskoncept samt 6) udvikling af brugerfladen i vores rå streethaller.

Din profil

Du er en erfaren arrangementsafvikler med et udpræget salgsdrive, der mestrer den gode kommunikation med kunder både i skrift og tale. Du er positiv og åben, og du forstår vigtigheden af et godt samarbejde med kollegaer og aktører. Du har sans for detaljen og har blik for at skabe en god oplevelse for vores gæster fra første henvendelse til de træder ud ad døren efter et afsluttet arrangement. Du har et ungt mindset, og ordet plejer er ikke en del af dit ordforråd.

Vi tilbyder dig

Slagteriet er et spændende udviklingsprojekt, hvor du kan være med til at bygge flyvemaskinen mens den flyver. Du får mulighed for at sætte dit helt eget fingeraftryk på Slagteriets erhvervs­mæssige profil.

Du vil blive en del af en flad organisation med et ungt drive, en høj grad af frihed og indflydelse, hvor der er højt til loftet. Slagteriet er et fælles projekt, hvor vi løfter i flok.

Der er tale om en fast stilling på 37 timer om ugen med opstart 1. januar 2024. Overarbejde må forventes i perioder i forbindelse med arrangementer. Arbejdsstedet ligger i Holstebro, og der er mulighed for at arbejde hjemmefra efter behov. Løn efter aftale.

Interesseret?

Så kan det faktisk kun gå for langsomt med sende en ansøgning og dit CV til pia@slagteriet.dk. Anfør gerne ”Ansøgning Erhvervskoordinator” i emnefeltet. Vi indvier vores nye lokaler i november, så stillingsopslaget er oppe i kort tid, med ansøgningsfrist torsdag den 23. november kl. 12.00.

Ansøgninger modtaget efter fristen vil ikke komme i betragtning.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte direktør Pia Stræde Palmelund på tlf. 44141001. Send gerne en SMS, hvis du ikke kommer igennem.

Vi behandler ansøgninger den 23. november, og samtaler forventes afholdt mandag den 27. november mellem kl. 8.00-14.00.