fbpx

Slagteri-direktør er i gang

05. december 2019

Pia Stræde Palmelund skal forme og gennemføre de visioner, der er lagt for udviklingen af en moderne erhvervs- og kulturinstitution.

Den nye direktør for Slagteriet Holstebro, Pia Stræde Palmelund, er nu rykket ind i den gamle kontorbygning og har taget fat på en udfordring, der er lige så stor, som den er unik: Hun skal forvandle de tidligere industribygninger til en moderne erhvervs- og kulturinstitution.

Pia Stræde Palmelund skal forme og gennemføre de visioner, som bestyrelsen for Slagteriet Holstebro har lagt. Med bestyrelsens ord skal hun gøre drømme til virkelighed i en smeltedigel af frivillighed, streetmiljø, byhave-entusiaster samt professionelle kultur- og eventaktører.

Værktøjerne til at lykkes med det er hendes årelange erfaring som frontfigur i kultur- og konferencecentret RemisenBrande. Her har hun været primus motor i arbejdet med at transformere en gammel lokomotiv-arbejdsplads om til et moderne kulturelt center.

Alsidig kvinde

Pia Stræde Palmelund er en alsidig kvinde med erfaringer fra bl.a. bygningsrenovering og -administration, kulturel produktion, kommerciel forretningsskabelse og PR, økonomistyring, strategisk ledelse og iværksætteri.

Desuden er den nye direktør for Slagteriet velbevandret i fundraising og netværk blandt de store fonde.

Flere oplysninger

Direktør Pia Stræde Palmelund, tlf. 20838288, pia.straede.palmelund@holstebro.dk