fbpx

Nyt program på gaden

28. september 2020

NYT PROGRAM EFTERÅR/VINTER 2020

Så er Slagteriet klar med et nyt og spændende program, og byder indenfor til en varieret og inspirerende efterårs- og vintersæson. En sæson hvor der vil være oplevelser for alle aldre og forskellige interesser, og hvor sundhedsstyrelsens retningslinjer er i højsædet.
Subhuset har sammensat et koncertprogram som favner bredt, og som inviterer os både til lækker jazz og grunge/rock af bedste skuffe. Kulturdivisionen byder os indenfor til en sand klassiker. Igen i år afvikles Street Market – Jule edition, et design marked fyldt med spændende kunsthåndværk og boder. Kulturdivisionen inviterer ligeledes til en helt særlig Corona version af deres Halloween event.
Hal 19 har arbejdet hårdt på at bygge deres nye skatehal, og glæder sig til at byde alle indenfor i de nye, fede faciliteter. Men der bliver plads til endnu mere street-idræt, når Slagteriet i samarbejde med DGI og alle Slagteriets forrygende gadeidrætsaktører, afholder en Gadeidrætsfestival i november.
Er du mere til hygge, så vær bare rolig. Drop-in torsdage i Kulturdivisionen afholdes som altid hver måned med torsdagsbar, og alle Slagteriets aktører fortsætter støt med masser af mindre pop-up arrangementer. Følg med på Facebook for at holde dig orienteret.
Som noget ekstra særligt byder Slagteriet denne november indenfor til et spændende orienteringsmøde/workshop, hvor alle nuværende og kommende frivillige er meget velkomne. Denne aften vil både indeholde masser af nyttig og inspirerende information, samt en workshop hvor alle får muligheden for at påvirke, hvordan det skal være at være frivillig i Slagteriet.
Vi glæder os til at byde dig velkommen på Slagteriet.

Læs mere om hvert arrangement her

Arrangementer

Vær opmærksom på:
Vi overholder Sundhedsstyrelsens retningslinjer, og derfor er der begrænset antal pladser til vores events.
Det nye program præsenteres i samarbejde med en række af vores faste aktører bl.a. Kulturdivisionen, Subhuset, Vestjysk Parkour- og Boulderklub, Hal 19 – Holstebro Skatehal, Kampgruppen Jotar Hirti  m.fl.

Aktører

Let's meat...

Få det nye program her