fbpx

Kunstsaloner sætter spot på kunstens vilkår

28. marts 2022

Kom til et unikt arrangement, der fusionerer kunst, erhvervsudvikling og mad, når Slagteriet afholder sin første kunstsalon under titlen “Let’s Meat”. Statens Kunstfond har støttet i alt fem kunstsaloner, der alle stiller skarpt på kunstens vilkår i og udenfor Holstebro.

Arrangementet indledes med en fællesspisning hvor ”The Future” – aftenens tema – udfoldes af kokken Rasmus Leck Fisher og Gastronomisk Innovation. Med deres eksperimenterende tilgang til mad vil middagen bestå af to retter, hvor du vil stifte bekendtskab med deres umamipaste lavet på fårekylling i samarbejde med DTU. Derudover vil invasive arter såsom som tang og østers fylde råvarelisten, og brød bagt på kaffemel.

Efter fællesspisningen afholdes kunstsalonen “Let’s Meat – The Future”. Her holder Jacob Remin et oplæg om sin kunstpraksis, og inviterer til samtale og debat, hvor vi sætter spot på kunstpraksisser og produktionsvilkår i det danske kunst- og kulturliv. Her vil vi bl.a. komme ind på emner som fremtidens Holstebro som centrum for kreativt entreprenørskab og kreative erhverv.

Foto: Jacob Remin

Læs mere om Let's Meat - The Future