fbpx

International kunst på Slagteriet

18. august 2021

Kom og oplev en enestående og unik udstilling, når Milanos kunstakademi besøger Slagteriet

Unge kunstnere fra ”Accademia di Belle Arti di Brera” i Milano skaber en udstilling, som er et bindeled mellem kunst og bæredygtigt indeklima. Kunstneren Alfredo Romios værker bliver printet på økologisk stof fra produktet “This is Coover” med et filter, som sørger for, at luften i hele udstillingslokalet bliver renset. Gennem kunsten bliver luften og de skadelige partikler, vi indånder, til ”Fresh Art | Fresh Air”.

Kunstnergruppen udstiller over sommeren i Calabrien – Frankfurt – Milano – Christiania, København – Holstebro. I Holstebro foregår udstillingen på Slagteriet fra den 21. august til den 19. september.

Slagteriets direktør Pia Stræde Palmelund udtaler: “Vi er meget glade for at kunne danne rammen om de internationale talenters udstilling. Det er et scoop at få sådan en udstilling til Holstebro, når man ser på de andre steder, udstillingen har besøgt rundt om i Europa.”

Fernisering lørdag 21. august kl. 13.00-16.00. Herefter er udstillingen åben de kommende uger torsdag kl. 15.00-18.00 samt fredag og lørdag kl. 13.00-16.00. Der er gratis adgang.

Læs mere om kunstudstillingen