fbpx

Hjælp til kunstnere og kreative

05. juni 2020

Slagteriet præsenterer nu et gratis tilbud til kunstnere og kreative på grund af erhvervets kritiske situation grundet Covid-19. Tilbuddet er for dig, som arbejder ambitiøst med kunst og/eller kreativitet.

– Det er vigtigt at understøtte de kreative erhverv og iværksættere særligt i denne tid. Mange har et akut behov for hjælp til at omstille sig ved at udvikle eller gentænke deres strategi og derved skabe en ny retning, siger Slagteriets direktør Pia Stræde Palmelund om baggrunden for Slagteriets nyeste tiltag, der er et online udviklingsprogram målrettet kunstnere og kreative.

Online programmet præsenteres som en del af Slagteriets nye “Kultur i grisetider”-program. Gennem det intensive og strukturerede online udviklingsprogram hjælper et professionelt team af rådgivere deltagere med at definere en ny strategi og sætte mål for de kommende 3-12 mdr. Det sker i form af helt nye produkter, services eller måder at levere på. Kort fortalt er programmet en kombination af online workshops, e-læring og individuel 1:1 rådgivning.

Erfaren samarbejdspartner

Slagteriet har indgået samarbejde med firmaet Entreprenerdy omkring det nye initiativ. Programmet køres online og baserer sig på metodik og teknologi, som er udviklet og testet gennem de sidste to år med kunder primært i Norge og Danmark. Online-programmet specifikt er lanceret i marts 2020 og tilbydes udover i Danmark til norske kunstnere og kreative igennem udviklingsprogrammet Ovasjon.no, som Entreprenerdy varetager for Det norske kulturråd.

Programmet byder på 8 intensive kompetencemoduler á 60-90 minutters onlinemøde. Ved første møde tildeles hver deltager en personlig rådgiver, som følger op på hvert fagmodul og hjælper med at operationalisere strategiudviklingen for den enkelte kunstner, projekt eller kreative virksomhed.

Rådgiverne er personer i Entreprenerdys netværk med bred erfaring i forretningsudvikling inden for de kreative brancher. Ved afslutningen af programmet vil hver deltager stå med en konkret strategi og projektplan for de følgende 3–12 mdr.

Målgruppe

Programmet er for dig, som arbejder ambitiøst med kunst og/eller kreativitet. Du behøver ikke have det som din eneste beskæftigelse, men det skal være mere end på hobby-niveau. Du vil gerne udforske og have hjælp til at definere og teste potentielle indtægtsmuligheder.

Programmet starter op den 17. august, og løber frem til 7. september. Der er kun plads til 8 kunstnere og kreative på holdet for at sikre dynamik og fortrolighed deltagerne imellem online. Deltagerne udvælges efter fremsendelse af en motiveret ansøgning til Slagteriet senest den 5. august.

Yderligere oplysninger: Pia Stræde Palmelund, tlf. 2083 8288