fbpx

Fotografiet er i fokus i foråret

08. marts 2022

Slagteriet har et fællesskab af fotografer, der går under navnet Fotodivisionen. De har tidligere afholdt workshops, udvekslet erfaringer med hinanden og selvfølgelig taget mange flotte fotos på Slagteriet, men som noget nyt afholder de nu to spændende arrangementer, som alle kan deltage i.

Det første arrangement er Light Painting Workshop onsdag den 23. marts kl. 19.00-21.30. Her medbringer deltagerne lyskilder af forskellig art, indstiller deres kamera til meget lang lukketid, og laver nogle vilde effekter med bevægelser af lyset. Det er gratis at deltage, men det kræver tilmelding.

Det andet arrangement er Fotomaraton, der er en hel dags konkurrence søndag den 17. april kl. 13.00-21.30. Her skal deltagerne gennem seks temaer, hvor de til hver har en time til at tage, redigere og aflevere et foto. Derefter er der mulighed for at se de indsendte fotos og netværke med hinanden om aftenen.

Fotomaraton-konkurrencen koster 50 kr. + billetgebyr at deltage i. Bemærk at man skal tilmelde sig senest den 27. marts kl. 17.00.

Derudover er der dannet et nyt netværk for de fotografer, der gerne vil hjælpe med at tage billeder til Slagteriets arrangementer, og dermed være med i teamet af frivillige til de enkelte arrangementer. Ønsker du at blive en del af det, eller være med i Fotodivisionen, så meld dig ind i Fotodivisionens Facebook-gruppe for at høre mere om hvad der sker, eller kontakt Arne Mikkelsen, 21955540, arne@mikkelsen.dk.

23/3: Light Painting Workshop

17/4: Fotomaraton