fbpx

Masser af aktiviteter på Slagteriet i foråret

21. januar 2022

Selvom kulturlivet har været nedlukket, har vi hen over de sidste måneder haft rigeligt at se til på Slagteriet, da vi har haft travlt med planlægningen af arrangementer i håbet om at det kunne blive muligt at afvikle dem. Derfor er vi nu meget glade for nu at kunne præsentere et stort aktivitetsprogram for foråret, der har flere nyskabelser.

Som noget helt nyt lancerer vi nu et kursusforløb i vores værksteder. Forårets kursus er målrettet alle, der gerne vil styrke deres evner til at arbejde med træ, og foregår som workshops over tre lørdage.

Værkstederne kommer i det hele taget til at summe af liv, da vi også holder åbne værksteder, hvor alle er velkomne, og vi har en hel serie af workshops for alle, der gerne vil blive bedre til at arbejde med props og special effects. Så har man en kunstnerisk åre, eller arbejder man til daglig med billedkunst, teater eller lignende, er der rig mulighed for at komme og styrke sine færdigheder i Slagteriets værksteder.

Åbent Værksted afholdes første gang den 1. februar kl. 17-21.
Kursusforløbet ”1-2-TRÆ-D” afholdes 12. februar, 12. marts og 23. april kl. 10-16.

Gadeidrætten får også en fremtrædende rolle i foråret, da Slagteriet streethaller og gadeidrætsforeninger danner rammen om en serie af arrangementer under navnet Street Days. Det er gratis og kræver ikke tilmelding. Bare mød op. Den første Street Day afholdes den 14. februar kl. 15-20 i anledning af Valentinsdag. Det er en rigtig god anledning til at lave en anderledes date. Kom og slå jer sammen, når I falder ned fra klatrevæggen, eller sæt jer over i caféen og få et bord for to.

Derudover er der koncerter, fællesspisning og madforedrag, fotokonkurrence, salon med kunstdebat og middag, designmarked, street food festival og meget mere. Glæd dig til et spændende forår fyldt med aktiviteter på Slagteriet.

Se alle arrangementer