fbpx

Deltag i Slagteriets designkonkurrence og vind 10.000 kroner

20. januar 2020

Den nye selvejende institution Slagteriet præsenterer nu en spændende mulighed for alle kreative ildsjæle, både amatører og professionelle. Kan du designe Slagteriets nye logo, så kan det blive dig der vinder konkurrencen og får et honorar på 10.000 kr.

Hvem skaber det bedste logo?

Som nystartet institution er der en række opgaver, som det er vigtigt at løse. En af disse er ifølge direktør i Slagteriet, Pia Stræde Palmelund, at skabe en ensartet og professionel visuel identitet over for omverdenen. Dette vil bestyrelsen og jeg meget gerne have borgernes hjælp til, tilføjer hun. Vi inviterer simpelthen Slagteriets aktører, borgerne i Holstebro og omegn samt andre interesserede udefra til at deltage i en åben designkonkurrence, hvor vinderen kan være heldig at vinde et honorar på 10.000 kr.

Nyheden har allerede spredt sig, og forslagene er begyndt at tikke ind i direktørens indbakke. Vi opfordrer så mange som muligt til at deltage, og konkurrencen kører frem til og med fredag den 14. februar kl. 23.59. Alle kan deltage – både store og små, amatører og professionelle. Er man interesseret så kan man læse mere på Slagteriets hjemmeside omkring vilkår, og hvor man skal sende forslaget hen.

Vinderen skal findes

I slutningen af uge 8 vil vinderen af designkonkurrencen blive offentliggjort. Hvis man spørger Slagteriet om, hvad der vil karakterisere et vinderlogo, så er svaret enkelt? Det må meget gerne være enkelt og udstråle en klar grafisk idé, siger Pia Stræde Palmelund. Et logo som udstråler Slagteriets unikke DNA. Som er genkendeligt, og som vil kunne anvendes på mange forskellige platforme. Der kan også angives et slogan, hvis man mener, at dette er et vigtigt supplement til ens forslag. Det er dog ikke et krav. Hun tilføjer, ønsker deltageren at integrere stedets titel i logoet, så må de meget gerne blot bruge titlen Slagteriet og ikke bynavn eller andet.

Som deltager må man forvente, at Slagteriet forbeholder sig ret til eventuelt at kombinere og efterbehandle indkomne forslag. Bruger vi delelementer fra et forslag, så vil dette selvfølgelig også blive honoreret, dog ikke med det fulde beløb, udtaler Pia Stræde Palmelund. Dette og meget mere kan man læse mere om på Slagteriets hjemmeside.