fbpx

Åbent Slagteri, gadeidræt og fest fredag 3/9

20. august 2021

Kom til Åbent Slagteri med masser af aktiviteter

ÅBENT SLAGTERI

 

Kom, se, hør og oplev Slagteriet når vi i samarbejde med vores foreninger og aktører i forbindelse med Holstebro Åben inviterer til Åbent Slagteri fredag d. 3/9.

I hovedbygningen kan du møde Slagteriets aktører til arrangementet Åbent Slagteri samt se kunst fra Milanos kunstakademi.
Kl. 16.00 er der et særligt highlight, når Slagteriet i samarbejde med Holstebro Kommune indvier Kulturdivisionens byggeprojekt og det offentlige byrum Baneparken.

 

Find programmet her

Læs mere om kunstudstillingen Fresh Air - Fresh Art

GADEIDRÆTSFESTIVAL

 

Prøv kræfter med street basket, street fodbold, street dance, skating, parkour og bouldering, vikingekamp, air badminton, boksning og meget mere i streethallerne og arealerne rundt om Slagteriet. Der er aktiviteter for både store og små, og det fortsætter helt til kl. 21.00.
Gadeidrætsfestivalen arrangeres af Slagteriets aktører, DGI, “Bevæg dig for Livet,” Holstebro Kommune og eksterne idrætsforeninger.

 

Se hele det store program her

EN NAT UNDER REGNBUEN

 

Vi tester banko formen og dit kendskab indenfor musik. Så læs op på de gode 00’ere, de nostalgiske 80’ere og alt der bliver spillet i radioen.

Der er præmier for enhver smag, så kom og vind fede koncertbilletter til blandt andet Subhuset, Fermaten, Spot festival, gavekort til alverdens cafeér og tøj, samt alt andet godt fra Holstebro gågade.Om aftenen afholder Slagteriet et helt unikt arrangement i samarbejde med Subhuset, Regnbuedivisionen og Kondomeriet.

Efter aftenens bingoshow og gaveregn, rydder vi dansegulvet og DJ EKSBJÖRN fyrer op for musikken, så der kan danses til langt ud på natten.

Tag dit fedeste kluns på, din bedsteven eller enhjørning under armen og kom hvis du kan lide sjov, farverige drinks, drag queens, dans og god musik!

Entré 75 kr. og alder 16+.

 

Læs mere og køb billet til En NAT under regnbuen