fbpx

Åbent Slagteri med indvielse af verdensmålsgavl

07. juli 2022

Fremover vil man kunne tage på en rundtur rundt i regionen og opleve FNs 17 verdensmål fortolket som kunstværker på mure i 17 byer i 9 kommuner. Initiativet kommer fra Ikast-Brande Kommune, hvor Brande er kendt for sine gavlmalerier. I et samarbejde med 9 kommuner er det blevet til et regionalt kunstprojekt fordelt over 17 byer i Region Midtjylland.

I Holstebro blev Slagteriet udvalgt til lokationen for gavlværket, og kunstnerduoen Jens og Morten vandt konkurrencen om at udsmykke gavlen. Gavlværket er udformet med udgangspunkt i verdensmål nummer 12 – Ansvarligt forbrug og produktion.

Læs mere om processen og projektet: Slagteriet får en verdensmålsgavl

Verdensmålsgavlen på Slagteriet bliver officielt indviet kl. 14.00 lørdag den 3. september i forbindelse med arrangementet Åbent Slagteri, hvor der er åbent hus og en lang række aktiviteter kl. 12-16. I den anledning vil der være ekstra aktiviteter i ugen op til, som eksempelvis kunstsalonen Let’s meat – Art den 1. september.

Følg med på Slagteriets hjemmeside og Facebookside hvor vi annoncerer alle aktiviteterne i Verdensmålsugen op til indvielsen af Verdensmålsgavlen.

3/9: Åbent Slagteri med indvielse af verdensmålsgavl

Læs mere: Slagteriet får en verdensmålsgavl

Læs mere om Verdensmålsgavlene