fbpx

Comedy Divisionen

Aktuelle aktiviteter

Comedy Divisionen holder for tiden pause i de månedlige aktiviteter. Der er derfor ikke aktuelt planlagt open mics eller andre aktiviteter.

Hvem er Comedy Divisionen?

Comedy Divisionen er startet som et projekt, der skal trække flere komikere til Holstebro.

Projektet er udarbejdet af Sofie Kloster & Simone Guldhammer, to unge kvinder med en kæmpe interesse for kulturmiljøet.

Comedy Divisionen er en frivillig forening, som på længere sigt skal være med til at udvikle de nye comedytalenter, som mangler en scene at udfolde sig på.

Hvad er Comedy Divisionen?

Comedy Divisionen afholder open-mic en gang om måneden.

Open-mic er for alle der elsker at grine og opleve komik helt tæt på. Når du kommer til vores open-mic, er det dig som publikum der har en medvirkning på, hvad komiker-talenterne tager med sig videre af jokes. Det er på denne scene, at de tester alt deres materiale af, og oplever publikums reaktion. De står på scenen for at øve og udvikle sig, og det er dit grin der gør hele udfaldet.

Kan jeg blive en del af Comedy Divisionen?

Vi søger altid komikertalenter, som har lyst til at indtage scenen! Vi arbejder hele tiden på at opbygge et komikernetværk så vi kan tilbyde de fedeste open-mic!

Hvis du har lyst til at samarbejde med Comedy Divisionen, så kontakt os gerne på nedenstående info.

Vi søger ikke frivillige i foreningen på nuværende tidspunkt, men følg os på de sociale medier! – for der opdaterer vi jævnligt med nyheder eller hvis vi søger hjælp i vores forening!

Kontakt

Tlf: +45 5356 3005
Mail: comedy_div@outlook.dk

Facebook

Instagram