fbpx

Ungemiljøer

Slagteriet er base for en lang række ungemiljøer i form af foreninger, uddannelser og aktører med fokus på unge. Her er rum til udfoldelse af kreativ aktivisme, kulturelt iværksætteri, dyrkelse af fællesskaber, samskabelse og udvikling af talentfødekæden.

Subhuset

Subhuset er Slagteriets ungdomskulturforening skabt, drevet og udviklet af lokale unge. Subhuset arbejder målrettet på at udvikle et spillested for rytmisk musik i Holstebro.

I Subhuset mødes unge på kryds og tværs af interesser og baggrund. Her kan unge realisere deres tanker og ideer og i fællesskab skabe kreative miljøer og arrangementer.

Læs mere

ASA Music

ASA Music er et produktionsstudie, hvor der hovedsageligt produceres rap-musik, men der er også åbent for andre genrer.
I studiet er der et motto, “alle støtter alle”, som er med til at tegne visionen med studiet. Her skal være plads til alle, og alle skal have lige vilkår og muligheder for at udvikle deres talent.

Læs mere

AURA

AURA er en LGBTQ+ klub for børn og unge i Holstebro.
Klubben mødes to gange om måneden, og her står den på film, brætspil eller kagebagning. Vigtigst er det dog at man hygger sig sammen blandt ligesindede, hvor rummelighed og anerkendelse er en selvfølgelig.

Læs mere

Comedy Divisionen

Comedy Divisionen er en frivillig forening, som gerne vil være med til at udvikle de nye comedytalenter, som mangler en scene at udfolde sig på.

Læs mere

S-7500

S-7500 er et fællesskab, som udspringer fra unge kultur-skaberes trang til at udvikle sig mere, end det vores offentlige institutioner kan give os.

Læs mere

KRAS

KRAS er skabt af unge kreative ildsjæle til andre passionerede og ambitiøse unge,
som selv ønsker at sætte dagsordenen for, hvad fremtidens kultur skal indeholde.

Læs mere

DTA Film

DTAs filmlinje er for filminteressede unge. Filmmiljøet har lokaler på Slagteriet.

Læs mere

DTA Kunst & Design

DTA linje for Kunst & Design er en design- og kunstskole for unge mellem 16 og 25 år. Skolen bruger Slagteriets værksteder i undervisningen.

Læs mere

ShowUP

Vil du gerne udvikle færdigheder og viden inden for film- og videoproduktion i din fritid? ShowUp er et forløb på ét år, som du kan følge på Dansk Talentakademi med lokaler på Slagteriet.

Læs mere

Bliv frivillig

Kunne du tænke dig at blive frivillig på Slagteriet, så har du flere muligheder. Kontakt os og hør hvordan.

Kontakt