fbpx

Kunst og Kultur

Kulturelle events og kunstneriske aktiviteter har været en vigtig del af Slagteriets DNA lige siden starten. I dag rummer stedet flere aktører, der arbejder med kreativ produktion eller kulturelle oplevelser.

Ovation

Ovation er et udviklingsprogram for professionelle kunstnere og kreative virksomheder, som ønsker at skabe en bæredygtig forretning baseret på deres faglighed indenfor kunst og kreativitet.

Læs mere

Operaen i Midten

Det er Operaen i Midtens primære formål at skabe musikdramatik på et højt kunstnerisk og kvalitativt niveau. Herudover har teatret fokus på at videreudvikle opera som kunstart og gøre genren tidssvarende i en eksperimenterende form med afsæt i et klassisk indhold.

Operaen i Midten har kontor på Slagteriet.

Læs mere

Jens og Morten

Kunstnerduoen Jens (BA, Oslo National Academy of the Arts) og Morten (MFA, Det Jyske Kunstakademi) etablerede i 2015 deres atelier på Slagteriet og var dermed blandt de første, der så potentialet i det nedlagte Slagteri.

Læs mere

Subhuset

Subhuset er Slagteriets ungdomskulturforening skabt, drevet og udviklet af lokale unge. Subhuset arbejder målrettet på at udvikle et spillested for rytmisk musik i Holstebro.

I Subhuset mødes unge på kryds og tværs af interesser og baggrund. Her kan unge realisere deres tanker og ideer og i fællesskab skabe kreative miljøer og arrangementer.

Læs mere

Holstebro Events

Holstebro Events hylder mangfoldigheden på tværs af interesser og kulturer og bringer mennesker sammen om gode oplevelser i Holstebro – fx Ølfestival, Street Food Festival og Summer Comedy.

Bag Holstebro Events står lokale ildsjæle med passion for at skabe oplevelser på kryds og tværs i Holstebro.

Læs mere

DTA Film

DTAs filmlinje er for filminteressede unge. Filmmiljøet har lokaler på Slagteriet.

Læs mere

DTA Kunst & Design

DTA linje for Kunst & Design er en design- og kunstskole for unge mellem 16 og 25 år. Skolen bruger Slagteriets værksteder i undervisningen.

Læs mere

ShowUP

ShowUP er et fællesskab af engagerede unge, som bidrager aktivt til kulturlivet. Vi elsker udfordringer, ny inspiration og mulighed for at afprøve nye ideer til glæde for andre.

Læs mere

KRAS

KRAS er skabt af unge kreative ildsjæle til andre passionerede og ambitiøse unge,
som selv ønsker at sætte dagsordenen for, hvad fremtidens kultur skal indeholde.

Læs mere

Forfatterdivisionen

Forfatterdivisionen er et hyggeligt skrive-fælleskab på Slagteriet, som fungerer mest af alt som en supportgruppe for forfatterspirer og skrive-entusiaster.

Læs mere

Fotodivisionen

Fotodivisionen er et uformelt netværk af fotointeresserede, der ønsker at udvikle sig selv rent fotomæssigt, og som er sultne efter at lade sig inspirere med nye idéer og inputs. Netværket tager sit udspring i det kreative miljø omkring Slagteriet og har til formål at skabe synergi med andre kreative udtryksformer og bringe den visuelle kommunikation i spil til at løfte miljøet.

Læs mere

Comedy Divisionen

Comedy Divisionen er en frivillig forening, som gerne vil være med til at udvikle de nye comedytalenter, som mangler en scene at udfolde sig på.

Læs mere

FilmLab MidtVest

Filmværksted for unge hvor du kan lave fiktion, dokumentar eller kunstfilm. Lån udstyr og få hjælp til manuskript, klip, lyd og colourgrading.

Læs mere

Bliv frivillig

Kunne du tænke dig at blive frivillig på Slagteriet, så har du flere muligheder. Kontakt os og hør hvordan.

Kontakt