Produktion af kultur

Kulturdivisionen er katalysator for kulturelle og kreative tiltag i de gamle slagteribygninger. Slagteriet forbliver derfor stadig et sted for produktion - men i dag produktion af kultur.

Kreativt kunstrum

Med afsæt i Slagteriets historie, som er en stor del af byens identitet, skaber Kulturdivisionen et kunstrum, der opererer i overlap mellem institution, produktions- og videnssted, fabrik og offentligt rum – en uformel platform for alle, der ønsker at indgå i fællesskaber.

Masser af kasketter

Foreningen er frivilligt drevet og består af en bestyrelse og styregruppe samt en skare af frivillige, som hjælper til ved større arrangementer.

Foreningens arbejdsopgaver spænder fra koordinering af street markeder og events, herunder kontakt til standholdere, udvikling af workshops, headhunte kunstnere, musikere, og lokale samarbejdspartnere samt at markedsføre de forskellige begivenheder via sociale medier og hjemmesiden.

Endvidere lægger Kulturdivisionen en stor indsats i at søge fonde, legater og lokale sponsorater, så foreningen fortsat kan udvikle nye initiativer og arrangementer.

Kontakt os

kdslagterietholstebro@gmail.com
Daglig leder Mette Sandholt

Hjemmeside

Facebook

Instagram