fbpx

Fællesskaber

På Slagteriet mødes en række fællesskaber, der er mere eller mindre formelt organiserede, og gerne har et stort socialt og netværksbaseret element.

Slagteriets byhaver

Slagteriets byhaver er et grønt havefællesskab for dig, der gerne vil have din egen byhave og nyde det sociale samvær. Her dyrker ”haveejerne” deres egne afgrøder, og sammen får I nye ideer til havernes udvikling.

Læs mere

Maddivisionen

Maddivisionen er et socialt madfællesskab for alle som vil mødes omkring madlavninger og pirren af smagsløgene.

Maddivisionen er:
– Et åbent socialt mad- og måltidsfællesskab
– Mad med kulturelt krydderi
– Kulinariske nysgerrighed og læring

Læs mere

Forfatterdivisionen

Forfatterdivisionen er et hyggeligt skrive-fællesskab på Slagteriet, som mest af alt fungerer som en supportgruppe for forfatterspirer og skrive-entusiaster. Der arrangeres også workshops indenfor skrivekunstens fag.

Læs mere

Fotodivisionen

Fotodivisionen er et uformelt netværk af fotointeresserede, der ønsker at udvikle sig selv rent fotomæssigt, og som er sultne efter at lade sig inspirere med nye idéer og inputs. Netværket tager sit udspring i det kreative miljø omkring Slagteriet og har til formål at skabe synergi med andre kreative udtryksformer og bringe den visuelle kommunikation i spil til at løfte miljøet.

Læs mere

AURA

AURA er en LGBTQ+ klub for børn og unge i Holstebro.
Klubben mødes to gange om måneden, og her står den på film, brætspil eller kagebagning. Vigtigst er det dog at man hygger sig sammen blandt ligesindede, hvor rummelighed og anerkendelse er en selvfølgelig.

Læs mere

Regnbuedivisionen

Regnbuedivisionen er ønsket om et mere mangfoldigt Holstebro. Et Holstebro hvor man kan være sig selv, men også finde sig selv.

Derfor er der på Slagteriet.dk startet et nyt tiltag, der skal åbne dørene op for læring, erfaringer og oplevelser til alle i Holstebro, der kan se sig selv i et af LGBTQ+ bogstaverne, eller som har personlig interesse i emnet. Regnbuedivisionen er henvendt til personer 18+.

Læs mere

S-7500

S-7500 er et fællesskab, som udspringer fra unge kultur-skaberes trang til at udvikle sig mere, end det vores offentlige institutioner kan give os.

Læs mere

Bliv frivillig

Kunne du tænke dig at blive frivillig på Slagteriet, så har du flere muligheder. Kontakt os og hør hvordan.

Kontakt