fbpx

Spring ind i byggeriet

Byggeboxen søger formidlere!

Læs om jobbet her

Byggeboxen er et undervisningsprojekt for 4. - 7. klasse, der vækker børns interesse for byggebranchens mange muligheder.

I Byggeboxen bliver børnene klogere på fem håndværksfag og får indblik i Slagteriets igangværende byggeprojekter. Byggeboxen på Slagteriet i Holstebro er et byudviklingsprojekt, hvor vi har fokus på at bevare områdets kulturhistorie og kreative miljø.

På med arbejdstøjet

Børnene skal designe et mødested, værktøjsquizze, skitsere, modelbygge, tegne i virtual reality og besøge en byggeplads. I kommer med ind bag byggepladsens hegn på Slagteriet og møder branchens mennesker, maskiner og muligheder.

Masser af udfordringer

Et besøg i Byggeboxen varer fra klokken 10.00 – 13.30, hvor I arbejder med skolens fag i byggeriets verden. To dygtige formidlere præsenterer jer for udfordringer, opgaver og værktøjer – fx skal I bruge virtual reality.

Vil I besøge Byggeboxen?

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at tilmelde en klasse til et besøg i Byggeboxen, eller hvis du har spørgsmål eller lignende. Kontakt Selma Avdic på tlf.42127400 eller e-mail: seav@learnmark.dk.

Byggeboxen er støttet af Region Midtjyllands uddannelsespulje og Grundejernes Investeringsfond. Byggeboxen er udviklet af Dansk Byggeri og BIBIANA Danmark.

Hjemmeside

Facebook

Instagram