Musikstudie med fokus på rap

Ace Music er et produktionsstudie, hvor der nu hovedsageligt produceres rap-musik, men der er også åbent for andre genre.

Alle Støtter Alle

Ace Music studiet blev til, ved at der blev taget kontakt til Slagteriet S/I, med ønske om at leje sig ind i bygningerne og bygge sig et rap-studie. Kort efter studiet stod klar tog produktionen fart, og studiet får nu dagligt besøg af vores artister og producere.

I studiet er der et motto, “alle støtter alle”, som er med til at tegne vores vision med studiet. Her skal der være plads til alle, og alle skal have lige vilkår og muligheder for at udvikle deres talent. Ace Music giver vores artister kreativ kontrol, og hensigten er at hjælpe med at udvikle og at lægge et godt fundament for vores musik.

Bliv en artist

Hos Ace Music har man som artist, mulighed for at vælge mellem fem niveauer af produktion. Det fungerer som et tilkøbskoncept, hvor hvert niveau også inkluderer de foregående.

 

  1. Anvendelse af ASA Studios faciliteter
  2. Mix og/eller master af musik
  3. Køb af masterversion
  4. Udgivelse af færdigproduceret musik
  5. Optagelse og udgivelse af musikvideo igennem vores partnere

 

Opnår du den ønskede succes har du mulighed for at indgå kontrakt med Ace Music, som derefter i fællesskab med dig, fortsat producerer musik og videoer, booker koncerter samt markedsfører dig som artist.

 

Kontakt

Ace Music er stadig under opbygning, og kontakt-information vil tilgå snarest.

I mellemtiden kan du skrive til mail@slagteriet.dk som kan guide dig videre til rette person.