fbpx

Aktører på Slagteriet

En række foreninger og andre aktører har base på Slagteriet. Vi har plads til flere, og vores nuværende aktører har altid plads til flere medlemmer. Kom og vær med i Slagteriets fællesskab.

Kontakt os

Jens og Morten

Kunstnerduoen Jens (BA, Oslo National Academy of the Arts) og Morten (MFA, Det Jyske Kunstakademi) etablerede i 2015 deres atelier på Slagteriet og var dermed blandt de første, der så potentialet i det nedlagte Slagteri.

Læs mere

Subhuset

Subhuset er Slagteriets ungdomskulturforening skabt, drevet og udviklet af lokale unge. Subhuset arbejder målrettet på at udvikle et spillested for rytmisk musik i Holstebro.

I Subhuset mødes unge på kryds og tværs af interesser og baggrund. Her kan unge realisere deres tanker og ideer og i fællesskab skabe kreative miljøer og arrangementer.

Læs mere

Hal 19

Hal 19 er en frivillig forening og skatehal, der drives af ildsjæle, som ønsker at fremme skatemiljøet i Holstebro. Foreningens vision er at skabe et efterspurgt streetmekka for alle aldre i Slagteriet.

Læs mere

Parkour og Boulder

Vestjysk Parkour- og Boulderklub er midtpunktet for parkour, bouldering og tricking i Holstebro. Det sociale liv og de fælles aktiviteter udfordrer og udvikler alle, der er en del af foreningen.

Læs mere

Slagteriets byhaver

Slagteriets byhaver er et grønt havefællesskab for dig, der gerne vil have din egen byhave og nyde det sociale samvær. Her dyrker ”haveejerne” deres egne afgrøder, og sammen får I nye ideer til havernes udvikling.

Læs mere

Holstebro Events

Holstebro Events hylder mangfoldigheden på tværs af interesser og kulturer og bringer mennesker sammen om gode oplevelser i Holstebro – fx Ølfestival, Street Food Festival og Summer Comedy.

Bag Holstebro Events står lokale ildsjæle med passion for at skabe oplevelser på kryds og tværs i Holstebro.

Læs mere

BroPas

Det nye iværksættermiljø i Slagteriet ”BroPas” skal med udgangspunkt i cirkulær økonomi og innovation være fremtidens erhvervsfyrtårn i Holstebro Kommune. Initiativet er igangsat af Erhvervs- og Turismeudvalget, og målet er at skabe nye bæredygtige virksomheder, produkter og arbejdspladser i kommunen.

Læs mere

Byggeboxen

Byggeboxen er et gratis undervisningsforløb, der vækker børns interesse for byggebranchens mange muligheder. I Byggeboxen på Slagteriet i Holstebro fokuserer vi på at bevare områdets kulturhistorie og kreative miljø.

Læs mere

Kampgruppen Jotar Hirti

Jotar Hirti er en kampsportsklub, hvor vi træner forskellige vikinge- og middelalderkampstilarter – fx western style, eastern style, showkamp og buhurt.

Vi træner bredt, så vi lærer af de forskellige stilarter, og alle kan være med.

Læs mere

ASA Music

ASA Music er et produktionsstudie, hvor der hovedsageligt produceres rap-musik, men der er også åbent for andre genrer.
I studiet er der et motto, “alle støtter alle”, som er med til at tegne visionen med studiet. Her skal være plads til alle, og alle skal have lige vilkår og muligheder for at udvikle deres talent.

Læs mere

AURA

AURA er en LGBTQ+ klub for børn og unge i Holstebro.
Klubben mødes to gange om måneden, og her står den på film, brætspil eller kagebagning. Vigtigst er det dog at man hygger sig sammen blandt ligesindede, hvor rummelighed og anerkendelse er en selvfølgelig.

Læs mere

Forfatterdivisionen

Forfatterdivisionen er et hyggeligt skrive-fælleskab på Slagteriet, som fungerer mest af alt som en supportgruppe for forfatterspirer og skrive-entusiaster.

Læs mere

Comedy-divisionen

Comedy-divisionen er en frivillig forening, som gerne vil være med til at udvikle de nye comedytalenter, som mangler en scene at udfolde sig på.

Læs mere

S-7500

S-7500 er et fællesskab, som udspringer fra unge kultur-skaberes trang til at udvikle sig mere, end det vores offentlige institutioner kan give os.

Læs mere

Regnbuedivisionen

Regnbuedivisionen er ønsket om et mere mangfoldigt Holstebro. Et Holstebro hvor man kan være sig selv, men også finde sig selv.

Derfor er der på Slagteriet.dk startet et nyt tiltag, der skal åbne dørene op for læring, erfaringer og oplevelser til alle i Holstebro, der kan se sig selv i et af LGBTQ+ bogstaverne, eller som har personlig interesse i emnet. Regnbuedivisionen er henvendt til personer 18+.

Læs mere

Maddivisionen

Maddivisionene er et socialt madfællesskab for alle som vil mødes omkring madlavninger og pirren af smagsløgene.

Maddivisionen er:
– Et åbent socialt mad- og måltidsfællesskab
– Mad med kulturelt krydderi
– Kulinariske nysgerrighed og læring

Læs mere

Bliv frivillig

Kunne du tænke dig at blive frivillig på Slagteriet, så har du flere muligheder. Kontakt os og hør hvordan.

Kontakt