Aktører på Slagteriet

En række foreninger og andre aktører har base på Slagteriet. Vi har plads til flere.

Kontakt os

Kulturdivisionen

Kulturdivisionen er katalysator for kreative tiltag i de gamle slagteribygninger. Foreningens formål er at skabe en uformel platform for alle ildsjæle i byen, der ønsker at indgå i forskellige fællesskaber, og bidrage til, at det gamle slagteri stadig er et sted for produktion – nu produktion af kultur.

Læs mere

Jens og Morten

Kunstnerduoen Jens (BA, Oslo National Academy of the Arts) og Morten (MFA, Det Jyske Kunstakademi) etablerede i 2015 deres atelier på Slagteriet og var dermed blandt de første, der så potentialet i det nedlagte Slagteri.

Læs mere

Subhuset

Subhuset er Slagteriets ungdomskulturforening skabt, drevet og udviklet af lokale unge. Subhuset arbejder målrettet på at udvikle et spillested for rytmisk musik i Holstebro.

I Subhuset mødes unge på kryds og tværs af interesser og baggrund. Her kan unge realisere deres tanker og ideer og i fællesskab skabe kreative miljøer og arrangementer.

Læs mere

Hal 19

Hal 19 er en frivillig forening og skatehal, der drives af ildsjæle, som ønsker at fremme skatemiljøet i Holstebro. Foreningens vision er at skabe et efterspurgt streetmekka for alle aldre i Slagteriet.

Læs mere

Parkour og Boulder

Vestjysk Parkour- og Boulderklub er midtpunktet for parkour, bouldering og tricking i Holstebro. Det sociale liv og de fælles aktiviteter udfordrer og udvikler alle, der er en del af foreningen.

Læs mere

Slagteriets byhaver

Slagteriets byhaver er et grønt havefællesskab for dig, der gerne vil have din egen byhave og nyde det sociale samvær. Her dyrker ”haveejerne” deres egne afgrøder, og sammen får I nye ideer til havernes udvikling.

Læs mere

Holstebro Events

Holstebro Events hylder mangfoldigheden på tværs af interesser og kulturer og bringer mennesker sammen om gode oplevelser i Holstebro – fx Ølfestival, Street Food Festival og Summer Comedy.

Bag Holstebro Events står lokale ildsjæle med passion for at skabe oplevelser på kryds og tværs i Holstebro.

Læs mere

BroPas

Det nye iværksættermiljø i Slagteriet ”BroPas” skal med udgangspunkt i cirkulær økonomi og innovation være fremtidens erhvervsfyrtårn i Holstebro Kommune. Initiativet er igangsat af Erhvervs- og Turismeudvalget, og målet er at skabe nye bæredygtige virksomheder, produkter og arbejdspladser i kommunen.

Læs mere

Byggeboxen

Byggeboxen er et gratis undervisningsforløb, der skal gøre elever i 4. – 7. klasse nysgerrige på byggeri. I Byggeboxen på Slagteriet i Holstebro fokuserer vi på at bevare områdets kulturhistorie og kreative miljø.

Læs mere

Kampgruppen Jotar Hirti

Jotar Hirti er en lille, nystartet kampsportsklub, hvor vi træner forskellige vikinge- og middelalderkampstilarter – fx western style, eastern style, showkamp og buhurt.

Vi træner bredt, så vi lærer af de forskellige stilarter, og alle kan være med.

Læs mere

Bliv frivillig

Kunne du tænke dig at blive frivillig på Slagteriet, så har du flere muligheder. Kontakt os og hør hvordan.

Kontakt