fbpx

Erhverv og Iværksætteri

Slagteriets vision er at være et produktionshus for kulturelt og kreativt entreprenørskab. Selvom størstedelen af bygningerne ikke er gjort klar til erhvervslejemål, huser Slagteriet allerede i dag iværksættere, virksomheder og projekter indenfor kreative erhverv.

Erhverv og iværksætteri

Undervisning

Slagteriet lægger ofte hus til eller deltager i undervisningsforløb, laver rundvisninger mm. Derudover har en række undervisningstilbud også fast base på stedet. Du kan eksempelvis få sparring og låne udstyr i filmværkstedet, eller lære mere om hvordan du udvikler din egen karriere indenfor de kreative erhverv.

Undervisning

Gadeidræt og Kampsport

Streethallerne har både skateramper og klatrevægge indendørs, samt en udendørs basket/multibane. I den åbne hal og på udendørsarealerne har der bl.a. også været gymnastik, dans mm. ved bl.a. DGI og VGF89. Derudover kan du også gå til kampsport i form af vikinge- og middelalderkamp.

Gadeidræt og kampsport

Kunst og Kultur

Kulturelle events og kunstneriske aktiviteter har været en vigtig del af Slagteriets DNA lige siden starten. I dag rummer stedet flere aktører, der arbejder med kreativ produktion eller kulturelle oplevelser.

Kunst og Kultur

Ungemiljøer

Slagteriet er base for en lang række ungemiljøer i form af foreninger, uddannelser og aktører med fokus på unge. Her er rum til udfoldelse af kreativ aktivisme, kulturelt iværksætteri, dyrkelse af fællesskaber, samskabelse og udvikling af talentfødekæden.

Ungemiljøer

Fællesskaber

På Slagteriet mødes en række fællesskaber, der er mere eller mindre formelt organiserede, og gerne har et stort socialt og netværksbaseret element.

Fællesskaber

Bliv frivillig

Kunne du tænke dig at blive frivillig på Slagteriet, så har du flere muligheder. Kontakt os og hør hvordan.

Kontakt