fbpx

Åbningstider

Se de ugentlige åbningstider for aktører på Slagteriet her.

FilmLab MidtVest

FilmLab MidtVest ligger i stueetagen af dyrlægeboligen, der er det røde hus ved siden af kontorbygningen på Slagteriet.

I filmværkstedet kan unge på 14-20 år lave fiktion, dokumentar eller kunstfilm. Lån udstyr og få hjælp til manuskript, klip, lyd og colourgrading.

Filmværkstedet er åbent:

Torsdag 14.00-20.00

Derudover kan der træffes aftale med filmværkstedets leder Claus Klok på tlf. 21689884 eller filmlabmidtvest@gmail.com.

Læs mere om FilmLab MidtVest

Hal 19

Hal 19 finder du i bygningen ud mod Struervej. Det er en alsidig forening og skatehal med mange muligheder. Hallen er åben for både skateboards, løbehjul, rulleskøjter og BMX.

Skatehallens normale åbningstider er:

Mandag 15.15-21.00
Onsdag 16.00-17.30
Torsdag 19.00-21.00
Søndag 12.00-16.00

Derudover er der jævnligt særlige events og ekstra åbent. Tjek de aktuelle åbningstider og events på Hal 19’s Facebookside.

Se åbningstider på Hal 19's Facebook-side

Holstebloc

Holstebloc holder til i parkourhallen ved siden af Hal 19 ud mod Struervej. Her kan du gå til bouldering og parkour.

Bouldering er en klatresport, hvor der klatres på klatrevægge på op til 4,5 meters højde. Parkour er en bevægelsesdisciplin, hvor udøveren vælger andre veje end de, der er lagt op til arkitektonisk eller kulturelt.

Hallen er åben:

Mandag 18.00-21.00
Onsdag 18.00-21.00
Søndag 12.00-15.00

Derudover er der jævnligt særlige events og ekstra åbent. Tjek de aktuelle åbningstider og events på Holsteblocs Facebook-side.

Se åbningstider på Holsteblocs Facebook-side

Jotar Hirti

Kampsportsklubben Jotar Hirti træner historisk kamp i Lethallen (den åbne hal foran skatehallen) på Slagteriet:

Torsdag 19.00-21.00

Kig forbi hvis du vil se om det er noget for dig, eller kontakt formand Thomas Harbjerg Bredvig på thbredvig@gmail.com for mere information.

Læs mere om Jotar Hirti

KRAS

KRAS er et udviklingsprogram for kreative unge i alderen 18-25 år. Der er ikke faste kontortider, men ønsker du mere information om projektet er du velkommen til at kontakte Lasse Amstrup, der er projektleder for KRAS, på 24447656 eller kras@slagteriet.dk.

Læs mere om KRAS

Loop Hub

Iværksættermiljøet Loop Hub har base i stueetagen af den nordlige del af hovedbygningen lige over for kontorbygningen på Slagteriet. Her arbejdes med cirkulær økonomi og innovation, og målet er at skabe nye bæredygtige virksomheder, produkter og arbejdspladser i kommunen.

For nærmere information om de enkelte virksomheders åbningstider, kontakt Loop Hubs projektleder Jonas Bendtsen Gol på 96117084 eller jonas.bendtsen.gol@holstebro.dk.

Læs mere om Loop Hub

Operaen i Midten

Operaen i Midten har kontor til højre i kontorbygningen på Slagteriet. Kontoret er normalt åbent i almindelig kontortid.

Det er Operaen i Midtens primære formål at skabe musikdramatik på et højt kunstnerisk og kvalitativt niveau. Herudover har teatret fokus på at videreudvikle opera som kunstart og gøre genren tidssvarende i en eksperimenterende form med afsæt i et klassisk indhold.

Læs mere om Operaen i Midten

Ovation

Ovation er et udviklingsprogram for professionelle kunstnere og kreative virksomheder, som ønsker at skabe en bæredygtig forretning baseret på deres faglighed indenfor kunst og kreativitet.

Ovations sekretariat ligger i kontorbygningen på Slagteriet og har normalt åben i almindelig kontortid eller efter aftale. Kontakt projektleder Maja Aas på 44141006 eller ovation@slagteriet.dk.

Læs mere om Ovation

Runes Skilte

Runes Skilte holder til på første sal i kontorbygningen på Slagteriet. Her laves klassiske træsnit og folieopgaver udført af en uddannet skiltetekniker.

Der er nomalt åbent i almindelig kontortid, og ellers efter aftale.

Kontakt Rune Jans på 25683579 eller runesskilte@gmail.com.

Læs mere om Runes Skilte

Subhuset

Ungdomsforeningen Subhuset ligger i samme bygning som Hal 19 og Holstebloc. Indgang fra døren under broen over til hovedbygningen.

Her afholdes jævnligt koncerter, fester og mange andre aktiviteter. Tjek de aktuelle events på Subhusets Facebook-side.

Se aktuelle events på Subhusets Facebook-side

Faste aktiviteter

Se information om de øvrige faste aktiviteter på Slagteriet her.

AURA

LGBTQ+ klub for børn og unge under 18 år. Møderne er anonyme og holdes i kontorbygningen på Slagteriet om mandagen i lige uger.

Læs mere om AURA

Forfatterdivisionen

Fællesskab for dig, der elsker at skrive. Der er forfatteraften hver første torsdag og skrivedag hver tredje søndag i måneden i kontorbygningen på Slagteriet.

Læs mere om Forfatterdivisionen

Fotodivisionen

Fotodivisionen deltager typisk som fotografer ved arrangementer på Slagteriet, og afholder derudover jævnligt egne workshops og fotoevents.

Det er et uformelt netværk af fotointeresserede, der ønsker at udvikle sig selv rent fotomæssigt, og som er sultne efter at lade sig inspirere med nye idéer og inputs.

Netværket tager sit udspring i det kreative miljø omkring Slagteriet og har til formål at skabe synergi med andre kreative udtryksformer og bringe den visuelle kommunikation i spil til at løfte miljøet.

Læs mere om Fotodivisionen

Fredagsbar

Den sidste fredag i måneden skiftes Slagteriets aktører til at afholde fredagsbar kl. 15.00-18.00.

Det foregår et nyt sted på Slagteriet hver gang, men bare duk op og følg skiltene.

Find næste fredagsbar i kalenderen

Maddivisionen

Maddivisionen er et socialt madfællesskab for alle som vil mødes omkring madlavninger og pirren af smagsløgene. Der afholdes jævnligt madworkshops og fællesspisninger både i køkkenet på første sal af hovedbygningen samt andre steder i omegnen af Holstebro.

Find næste madarrangement i kalenderen

Regnbuedivisionen

LGBTQ+ fællesskab for folk over 18 år. Møder holdes hver første tirsdag i måneden i kontorbygningen på Slagteriet.

Læs mere om Regnbuedivisionen

Slagteriets byhaver

Slagteriets byhaver er et grønt havefællesskab for dig, der gerne vil have din egen byhave og nyde det sociale samvær. Her dyrker ”haveejerne” deres egne afgrøder, og sammen får I nye ideer til havernes udvikling.

Læs mere om Slagteriets byhaver

Værksteder

Værkstedsdivisionen består af et team af frivillige håndværkere og kreative, som sikrer, at du kan få den nødvendige faglige og professionelle sparring og møde andre ligesindede.

Der afholdes jævnligt workshops samt åbne værksteder hvor du kan komme forbi med dit projekt.

Slagteriets værksteder ligger på første sal af hovedbygningen med indgang op ad den røde trappe fra sydsiden ud mod Baneparken.

Find næste værkstedsarrangement i kalenderen